Hogyan mondjam el neki h szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja járok a barátommal és az utóbbi időben szóba került a szex is. Ő viszont úgy tudja hogy már voltam fiúval. A probléma az, hogy multkor hallottam a haverjaival beszélgetni, ahol ő bőszdn helyeselt amikor vki azt mondta hogy " jobb egy tapasztaltabb csajjal mint egy szűzzel". Ezek után már meg se merek nyikkanni előtte. Szerintetek szakítani fog velem ha megtudja? Vagy egyáltalán megmondjam? De muszáj megmondanom mert úgyis rájön...
Annyira rosszul esett ez az egész. Már neki id feltűnt h vmi nem okés, de én meg egyszerűen nem bírom kinyögni:(
Mit csináljak? Fiúk ti szakítanátok velem a helyében?
20/L
2013. jan. 27. 17:57
1/3 anonim válasza:
Figyelj.Nekem te vagy az első.
Nem nehéz
2/3 anonim válasza:
Mondd el neki, ha meg csak e miatt fog szakítani veled, akkor kár könnyet hullatni érte. Ha normális, akkor fel fogja fogni a dolgot.
3/3 anonim válasza:
Mondd el neki, mindenképp a dolog előtt!
Az nagyon gáz, ha utána vagy közben derül ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!