Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így is azt mondjam hogy szűz...

Így is azt mondjam hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Új nőidokohoz fogok járni és gondolom meg fogja kérdezni hogy még szűz vagyok-e.Még soha nem fekudtem le senkivel,de egy ujjazás során elszakadt a szűzhártyám(véreztem is egy kicsit).Gondolom az orvos észerevszi hogy már nincs és nem tudom hogy mit mondjak,mert ha ugy vesszuk még szuz vagyok csak nincs már szuzhártyám.

2012. szept. 19. 11:03
1 2
 1/14 anonim válasza:
szűz hártyádra kíváncsi a többi nem rá tartozik. Fizikailag nm vagy szűz
2012. szept. 19. 11:06
 2/14 anonim válasza:
*nem
2012. szept. 19. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod, hogy szuz vagy, csak maszturbacio miatt elszakadt a szuzhartyad.

Nem szegyen a maszturbacio.

2012. szept. 19. 11:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Igazából tök mindegy, mert mindent a nőgyógyászodnak se kell tudnia, de szerintem jobb, ha azt mondod, hogy már nem vagy szűz, azt jobban el fogja hinni.
2012. szept. 19. 11:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi, hogy élsz-e szexuális életet. Élsz? Nem =) Szóval szűz vagy.
2012. szept. 19. 11:09
 6/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom a válaszokat :)
2012. szept. 19. 11:12
 7/14 Szagri Tibor válasza:
hol laksz aki írta hogy még nem szűz?
2012. szept. 19. 11:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Én Szlovákiában lakom.
2012. szept. 19. 11:15
 9/14 Vegetásvajas Pirítós válasza:
Szerintem mondd, hogy még nem voltál együtt fiúval. És ha rájön, hogy nincs szűzhártyád akkor sejteni fogja, hogy miért.
2012. szept. 19. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt fogja kérdezni, hogy élsz-e nemi életet (voltál-e már fiúval). Az hogy maszturbálsz, nem érdekli, nyilván sejti, hogy igen, de a szüzesség nem a szűzhártya meglétén vagy hiányán múlik. Akár sporttól, tampon használatától is elszakadhat. És azért kérdezni, mert ha szűz vagy még, tehát nem szexeltél, akkor máshogy vizsgál meg. (Gondolom azért is, hogy ne ő legyen az első, aki a puncidba nyúl. Bár nem tudom, hogy pontosan ez-e az oka.)

Amikor először mentem nődokihoz én is szűz voltam, de a szűzhártyám valószínűleg elszakad/elvékonyodott már, mert 11 éves korom óta sportoltam és akkor sem véreztem, amikor végül lefeküdtem a párommal.

24/l

2012. szept. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!