Így is azt mondjam hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Új nőidokohoz fogok járni és gondolom meg fogja kérdezni hogy még szűz vagyok-e.Még soha nem fekudtem le senkivel,de egy ujjazás során elszakadt a szűzhártyám(véreztem is egy kicsit).Gondolom az orvos észerevszi hogy már nincs és nem tudom hogy mit mondjak,mert ha ugy vesszuk még szuz vagyok csak nincs már szuzhártyám.2012. szept. 19. 11:03
11/14 anonim válasza:
A szűzhártya sportolás vagy egyéb fizikai megterhelés közben is kiszakadhat. Azért kérdezik h élsz-e nemi életet mer,t vannak bizonyos tünet nélküli szexuàlis fertőzések (klamédia) amikre tesztet kell csinálni. Ha nem szexeltèl még akkor nem. A szűzhártyánk és a maszturbációnak ehez semmi köze.
13/14 anonim válasza:
Azért fogja kérdezni, mert ha azt mondod hogy nem, akkor ott vizsgál meg, a szüzeket meg másképp, azaz nem akarja hogy érintetlen helyen nyúlkáljon, aki ezt írta annak van igaza. Tehát mondd azt, hogy igen, ha nem akarod hogy kellemetlen dolgokat csináljon. Vagy ha nem vagy biztos benne kérdezd meg miért kérdezi meg.
14/14 anonim válasza:
Szóval akkor ha kiverik a fogadat, akkor szád van, csak fogad nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!