Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy próbálkozzak a barátomnál...

Hogy próbálkozzak a barátomnál (29 éves), aki szűz és félénk?

Figyelt kérdés

...és gátlásos, csendes, önbizalom hiányos, meg a többi hasonló jelzőt tegyétek ide.

Másfél éve vagyunk együtt, gondolom tovább felesleges várni hogy kezdeményezzen bármit is, nem fog, szóval nekem kéne. De hogy? Próbáltam hogy simogatással kezdem, de ruha alá nem nyúlhatok, azt mondja hogy csikis és lefogja a kezem. Én nem tudom mit tehetnék... nem értek én sem ehhez.

2013. febr. 6. 15:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nem tett fogadalmat?

Nincs valamilyen szigorú vallási meggyőződése a szexszel kapcsolatban?

Pl. hogy házasság előtt nem...

2013. febr. 6. 17:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Azt áruld már el, hogy sikerült összeakadnotok? És ha te már nem vagy annyira kezdő, hogy csináltad anno?
2013. febr. 6. 17:18
 23/27 anonim ***** válasza:
Itasd le egy kicsit, kötözd le a kezét az ágyhoz, és szexeljetek, lovagolj rajta. Én ezt tenném a helyedben. Nem beszélném meg vele (gumit azért húzzál).
2013. febr. 6. 17:35
 24/27 LeftBehind ***** válasza:
Tisztázzuk ezt....29/27 évesek vagytok,másfél éve együtt,egymás mellett alszotok és se normális csók,se szex....és még azt hittem,hogy én vagyok a szerencsétlen! Mégis mire vártok? Mitől féltek? Legyetek kettesben és csináljatok már valamit egymással! Ennyire érzelmi analfabéták nem lehettek! Isten adná,hogy egy lány esélyt adjon nekem és eljussak egy tisztességes randiig és minden egyenesbe jönne,ti meg már több mint egy éve csak nyalogatjátok egymást? Kicsit érzitek úgy,hogy miafaszvan?
2013. febr. 6. 17:51
 25/27 LeftBehind ***** válasza:
Javítás - Kicsit se érzitek úgy,hogy miafaszvan?
2013. febr. 6. 17:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Majd a legközelebbi együtt alvásnál, amikor simogatja a hajad, fogd meg a kezét, és vezesd az intimebb helyekre, ha onnantól sem fogja tudni,hogy mi az ábra, vagy netalán elveszi onnan a kezét,akkor gondok vannak sajnos.
2013. febr. 6. 19:11
 27/27 anonim válasza:
Egy rejtőzködő meleg srácnak a kirakatnője vagy.
2019. szept. 19. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!