Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy próbálkozzak a barátomnál...

Hogy próbálkozzak a barátomnál (29 éves), aki szűz és félénk?

Figyelt kérdés

...és gátlásos, csendes, önbizalom hiányos, meg a többi hasonló jelzőt tegyétek ide.

Másfél éve vagyunk együtt, gondolom tovább felesleges várni hogy kezdeményezzen bármit is, nem fog, szóval nekem kéne. De hogy? Próbáltam hogy simogatással kezdem, de ruha alá nem nyúlhatok, azt mondja hogy csikis és lefogja a kezem. Én nem tudom mit tehetnék... nem értek én sem ehhez.

2013. febr. 6. 15:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
És erről hogy lehet beszélgetni? Egy szép éjjelen nézzük a tévét, jön egy szexjelenet és rárontok a kérdéssel hogy "héé, mikor fogunk mi is szexelni?" vagy hogy? Valahogy nem tudom elképzelni hogy ilyenről beszélgessünk mikor még szerelem témakör sem jött fel a másfél évünk alatt. Mindig csak a suli-meló-hétköznapi események témákról van szó.
2013. febr. 6. 16:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kapcsolatban vagytok? :D :D

Lehet, hogy ő nem is tud erről, és a legjobb barátjának tart :D

Ha nem, komoly agybajok lehetnek nála (de nálad is).

2013. febr. 6. 16:09
 13/27 anonim ***** válasza:

Ugy kell beszélni hogy leültök ketten egy nyugis délutátnon és neki kezdesz. KÉRDEZD MEG MÉRT IYLEN BIZTOS Ö IS TUDJA HOGY EZ NEM NORMÉÁLIS. BIZTOSÍTSD RÓLA HOGY SZERTED DE SZERETNÉD KOMOLYABBÁ TENNI A KAPCSOLATOTOKAT.

Kommunikáció nélkül nem fog mennji. Könnyen lehet hoyg az a baja hogy túl kicsi neki és fél hogy m it fogsz hozzá szolni. AZtán lehet nem olyan kicsi csak ö azt hiszi. vagy szégyenli a testét, ilyesmi.

2013. febr. 6. 16:12
 14/27 anonim ***** válasza:

Nem kérdezel semmit, hanem rámászol.

Mégis mi a jó francot csináltatok ennyi idősen ennyi ideig???? Hihetetlen.

2013. febr. 6. 16:16
 15/27 anonim ***** válasza:

"héé, mikor fogunk mi is szexelni?"

tedd fel neki egyenesen a kérdést, úgysem értené ha mindenféle jeleket küldesz, lehet amúgy is buza vagy aszexuális, derítsd ki ...

2013. febr. 6. 16:17
 16/27 anonim válasza:

16:06

Fenét kell hozzà megfelelő alkalom..

Mikor kettesben vagytok megnyugtatod, hogy nem basztatni akarad, csak szeretnéd megérteni eddig miért nem történt semmi.

Ha eléggé bízik benned talàn elmondja mi tartotta vissza.

2013. febr. 6. 16:18
 17/27 anonim ***** válasza:

Egyre érdekesebb...

Te hány éves vagy?

Neked volt már szexuális kapcsolatod?

Egyáltalán csókolózni, egymáshoz bújni szoktatok?

Vagy teljesen aszexuális a kapcsolatotok?

2013. febr. 6. 16:23
 18/27 anonim ***** válasza:
Ezt így valahogy nem tudom felfogni, hogy ilyen hogy létezik.
2013. febr. 6. 16:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Klinikai eset
2013. febr. 6. 16:36
 20/27 A kérdező kommentje:

Igazi csók nem volt, csak puszik meg ilyen fura béna összenyálazások. Ez már nagyon gázul hangzik, de ez van, ilyen szerencsétlenek vagyunk....

Én már nem vagyok szűz, de ez nem számít, mert tapasztalatom ettől még nincs. 27 vagyok. Szoktunk együtt aludni, összebújva, mindig ölelget, a hajamat simogatja, és ennyi, minden testi dolog ezzel véget is ér.

Reménytelen az egész, úgy érzem hiába ez a kérdés is, mert úgysem merek majd semmit kezdeményezni.... csak bénázok tovább míg egyszer fel nem fogja mit akarok. Mások hogy szedik össze a bátorságukat ilyesmihez?

2013. febr. 6. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!