Van egy csaj, akinek már kb 2 éve tetszem, de haverjaim szerint is meg egyébként is csúnya, ezért nem foglalkoztam vele. Lefeküdjek vele úgy hogy nem nagyon tetszik?
Jajj szegényke, és a nők egyáltalán sajnálják a férfiakat amikor egyesek csak a pénzükért kihasználják őket???
Am meg ez van le van sza rva aki ettől öngyilkos lenne, és aki ilyennel zsarolja a másik embert na az a nagy te tű
ma 22:47
Leginkább inteligens! Micsoda stílus és szóhasználat! És ez az észjárás, illetve ahogyan gondolkodik a világról...
Intelligens??? chehehehehe
Gondolom Éva is olyan intelligens lehetett mint ti. Na Ádámnak kellett volna adni egy ostort hogy jól pi csán ba ssza vele Évát amikor lopni megy:D:D:D
Lányok álmodozásra ott van a twilight meg a vámpírnapló:D:D
De ez nem egy szappanopera szal ne várjátok el hogy mindenki nyalizzon nektekXD
"a kedves önzetlen nők elmennek dolgozni, a gyerekre meg ba sznak, aztán meg csodálkoznak hogy mivan"
Micsoda fogalmazási készség!
Csak megsúgnám, egy gyermek két ember vállalkozása, két ember felelőssége, ugyanígy a gyermeknevelés.
Az pedig végképp nem fér a fejembe, miért probléma, ha egy nő dolgozik. Szerintem ez a normális.
Összességében, az ilyen 'embereket' csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!