Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azok a fiúk akik 25 felett...

Azok a fiúk akik 25 felett kezdtek el csajozni, nem érzik úgy hogy elpocsékolták az életüket?

Figyelt kérdés
Nem tudom,más is így van vele?Abszolút megöregedett vén fa.znak tartom magam 26 évesen és állandóan azon gondolkodom, hogy golyót röpítsek a fejembe, mert attól félek, hogy ahogy öregszem, úgy növekszik a frusztráció.
2013. febr. 4. 01:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hát akkor nagyon szegény lehetsz, mert errefelé még azok is csajoznak, akiknek szinte csak egy szál ruhájuk van, meg a napi betevő... otthon.
2013. febr. 4. 01:57
 22/37 A kérdező kommentje:
Ki nem állom ezt a stílust de ez nagyon beszédes
2013. febr. 4. 01:58
 23/37 anonim ***** válasza:

12es vok.

nem kellett rendbe tenni,mert teljesen rendben volt előtte is.

annyi volt a különbség,hogy előtte az a pár csaj,akivel hosszabb időt együtt voltam,direkt olyan volt,aki nem mozdított meg lelkileg,hogy minden idegszálammal a melóra tudjak összpontosítani.

szóval nem voltam pina nélkül,de a lelki részére se igényem,se időm nem volt.

boldog voltam előtte is,meg most is.

bár a válság azért betett rendesen az üzleti életemnek,de nincs semmi adóságom,mégis mindenem megvan.

ez meg a mai világban gyakorlatilag egyenlő a sikerrel.

bnőmmel is jól megvagyunk.

2013. febr. 4. 02:02
 24/37 anonim ***** válasza:
55%

"Hát akkor nagyon szegény lehetsz, mert errefelé még azok is csajoznak, akiknek szinte csak egy szál ruhájuk van, meg a napi betevő... otthon"

Hát valahogy ilyen az én helyzetem is csak én nem csajozok ez miatt inkább mert tudom milyenek a mai lányok, és ez miatt antiszociális is lettem. :S

2013. febr. 4. 02:04
 25/37 anonim ***** válasza:
Csak fegyverre kéne pénz másra nem, előző voltam.
2013. febr. 4. 02:10
 26/37 anonim ***** válasza:
25 vagyok én a kötél általira szavaztam magam:(
2013. febr. 4. 02:11
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Nektek amúgy a "csajozáson" kívül az égvilágon semmi más életcélotok nincs?

Tanulás, utazgatás, haverok, elmenni horgászni, vagy túrázni, vagy valami jó kis hobbi, ami által új embereket ismerhettek meg? Attól hogy 25 évesen golyót repítesz a fejedbe, jobb lesz bármi?...lóf@szt. Max annyi hogy eggyel kevesebben leszünk a világban, akkor már nem mindegy ha inkább megpróbálsz érzelmileg is önálló lenni, és nem a múltadon rágódni?.

Tény hogy nem könnyű az élet, de ne legyetek már ennyire elb@szottak.

2013. febr. 4. 02:19
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen kezdtem el igazán csajozni. Előtte egy frusztrált srác voltam, minden csajhoz úgy mentem oda, hogy ennek sikerülnie kell, mert ha nem akkor egy b.uzi nyomorék maradok. És persze nem jött össze, mert a kisugárzásom is ezt mutatta. Aztán fejben változtam egy cseppet, mostmár úgy megyek oda egy csajhoz, hogy le.szarom mi lesz, összejön-e vagy nem. Az eredmények pár hét gyakorlás (és persze elutasítás) után futószalagon jönnek. Ha bejön, akkor f.asza, ha nem, akkor elmulasztott egy ilyen f.aszagyereket, mint én.

És nem meg.dugom aztán eldobom a nőket. Én komoly kapcsolatot keresek, de hogyan találjam meg, ha nem ismerkedek?

24_f

2013. febr. 4. 02:21
 29/37 A kérdező kommentje:
27-es az a baj hogy van.De lehet hogy ez egyéni beállítottság kérdése, de ez a probléma megléte teljesen elveszi a kedvem mindentől,sajnos ennek van prioritása,mert ha ez rendben lenne,minden rendben lenne,nem érezném magam szardarabnak
2013. febr. 4. 02:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Attól, hogy később találod meg a partnered, attól még nem kúrtad el az életed...
2013. febr. 4. 07:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!