Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azok a fiúk akik 25 felett...

Azok a fiúk akik 25 felett kezdtek el csajozni, nem érzik úgy hogy elpocsékolták az életüket?

Figyelt kérdés
Nem tudom,más is így van vele?Abszolút megöregedett vén fa.znak tartom magam 26 évesen és állandóan azon gondolkodom, hogy golyót röpítsek a fejembe, mert attól félek, hogy ahogy öregszem, úgy növekszik a frusztráció.
2013. febr. 4. 01:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
20 felett is úgy éreztem már. Most egy kicsit sikerült elfelejtenem, de köszi, hogy emlékeztettél...
2013. febr. 4. 01:45
 12/37 anonim ***** válasza:

nem.

én pont 26 éves koromban kezdtem el csajozni úgy igazán.

előtte megdugtam kb 8-10 csajt össz-vissz,meg kapcsolatban voltam és a pénzen kívül más nem érdekelt.

max az edzés,ami ugye alap.

aztán 2 év alatt megdugtam kb 30 nőt,volt egyszerre 2őt is,többször.

a végén a legjobb,számomra a legideálisabb csajt megtartottam,vele vagyok 8 éve.

2013. febr. 4. 01:48
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy inkább elkeserítő érezni, hogy tényleg ENNYIRE fontos lehet a csajozás. :S
 14/37 A kérdező kommentje:
A vicc az, hogy bennem is ez az oldal erősíti ezt a förtelmes érzést...
 15/37 anonim ***** válasza:

12. Na én nőben vagyok ilyesmi, egész mostanáig senki nem bírt rávenni, hogy kicsit is elköteleződjek, tanulás, munka, pénz, fiúk csak szórakozásra. De hogy úgy érezzem, nincs értelme az életnek a fiúk nélkül? :S

Te jó ég. El se tudnék ilyet képzelni, magas nekem.

2013. febr. 4. 01:49
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én 24 évesen, tavaly vesztettem el a szüzességem, majd utána jött az első, igazi kapcsolatom... de nem érzem úgy, hogy bármit is elvesztegettem volna az életemből. Persze, nem általános sem a te helyzeted, sem az enyém, de nem is tragikus. Aki mégis ezt mondja, az csak felvágós. Szóval ne add fel, gürcölj, és lesz eredmény! Nekem is lett ;)
 17/37 A kérdező kommentje:
12-es pont ilyen választ vártam.Teljesen rendbe tudtad tenni a húszas éveidet és most boldog vagy?
 18/37 anonim ***** válasza:

Ne olvasgasd itt a sok megkeseredett fiút, kérdező! Jobban jársz.

Sokszor bennük van, hogy ha nekik szar, te is érezd szarul magad.

2013. febr. 4. 01:50
 19/37 anonim válasza:
Tényleg rosz, viszont 1 hét alatt elmúlik ez az érzés, az agy kitalál valamit amivel el tudja nyomni a magányt, és utána élhetsz tovább "boldogan".
2013. febr. 4. 01:52
 20/37 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele csak én a szegénységem miatt. 20 f vagyok :S

http://www.youtube.com/watch?v=dbmrajrPp00

2013. febr. 4. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!