Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan élik itt a képzelt életüket?
Képzelt világ,képzelt barátokkal,képzelt tulajdonságokkal.
Végül is arc és név nélkül mindenki azt ír amit akar.
Biztosan.
Arc és név nélkül tényleg mindenki azt ír amit akar, de pont ezért kellene mindenkinek őszintének lenni szerintem. Az más kérdés, hogy emiatt jönnek a lepontozások...
Mac8:
És te melyik kategóriába tartozol? A maradék 10 %-ba vagy a 90 %-ba?
én nem szoktam magamat fényezni.
esetleg ha valami ömlengősen csöpögős dicsekvést olvasok egy csajszitól hogy"összejött egy álompasival...aki szinte tökéletes csupán egy két stiklije van" akkor visszarántom a földre hogy az az egy két stikli lesz több is,sőt valszeg szakítani fognak idővel....nos akkor én vagyok az irigy merthamár nekem nem jön össze a tuti akkor mást is le kell lombozni
En csak ennyi irok:
Napietus:D
Szerintem ez mindent elmond:D
Hát engem éppen azért pontoznak le sokszor, mert ha bunkó véleményem van, akkor a bunkó véleményemet írom le. Sajnos nekem is feltűnt, hogy igyekszik az itteni emberek nagy része a normának megfelelő választ adni, avagy mondhatnánk úgy is, hogy jópár éve lógok ezen az oldalon és tettem már fel kérdéseket is, de sokszor ha megfogalmazódik a fejemben valami, hogy kiírnám ide, éppen azért nem teszem, mert nagyon jól tudom, hogy itt milyen válaszok fognak rá érkezni! :)
Lehet azért normális, avagy tényleg megtört emberekbe botlani, akik őszintén írnak, őszintén kérdeznek, én ezekért a posztokért vagyok itt és azért, hogy ha már valaki máshonnan nem kap visszaigazolást, legalább itt megkapja. Az öntelt, idióta kérdésekre, ahol "én vagyok a tökéletes csak is a párom hülye" kérdésekre nagyon ritkán válaszolok, ahogy az értelmetlenekre (ez a pénisz méret jó?) nem is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!