Nyuszii. kérdése:
Régimódi vagyok ha az elsőt különlegesre szeretném?
Figyelt kérdés
Nem sokára 17 éves vagyok, nem volt hosszabb kapcsolatom. A barátnőim közül már mindenki elvesztette egyedül én vagyok még szűz. Mindig is úgy voltam vele hogy nem buliban akarom és várok egy olyan srácra aki megérdemli, ezért a barátnőim is furán néznek rám. Rossz dolog ez?2013. febr. 3. 17:21
1/8 anonim válasza:
Nem.
Teljesen jogos és normális az elképzelésed
2/8 anonim válasza:
Nem. Szerencsés korba születtél, amikor nem mások mondják meg neked, hogy kivel feküdj le és mikor, hanem te választhatod meg. És valljuk be, a minőségre érdemesebb hajtani.
3/8 anonim válasza:
gyakorikérdések.hun mindenki szűz 50 éves koráig
ha előtte ba.szni akarsz,itt mindenki lefog fikázni
hogy inkább halj emg szüzen minthogy a fél város
átmennyen rajtad,mert szerintük köztes megoldás nincs :D
ami anyit jelent hogy nem megy át rajtad a fél város,de
1-2 férfival ba.szol azér hogy nelegyél vibrátor függő
5/8 anonim válasza:
Nem ez egyáltalán nem rossz és nem vagy régimódi!Az meg ne érdekeljen, hogy ki néz rád furán és, hogy mit gondolnak rólad!:)
7/8 anonim válasza:
Nekem egy haverom nem emlékszik az első kettő d.gására, mert annyira ganaj részeg volt mindkettő esetben.Ő bánkódik emiatt.
Erkölcsi kérdéseket is felvetnek bennem az efféle cselekedetek.
Tehát, kérdésedre válaszolva,
Nem rossz dolog egyáltalán, sőt!
Inkább "ritkább" manapság, de semmiképpen sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!