Tágnak fogok tűnni? Vagy ezt nem igazán lehet észrevenni?
És nem is csak a vérzésről van szó, mert nem mindenkinek jár vérzéssel a szüzesség elvesztése, de akinek a hüvelye már műpénisszel be van járatva, az nem fogja ugyanazt érezni az első pasival töltött szex során, mint a lány, akinek még sem igazi, sem mű nem járt a hüvelyében.
Amúgy meg én sem értek egyet sok vallás tanaival, de nem is ez a lényeg, csak példának hoztam fel.
Nőgyógyász és a szüzesség
Egyedül a nőgyógyász tudja megállapítani, hogy szűz vagy-e még, de ő sem tudja azt, hogy a szűzhártya egy szexuális aktus, önkielégítés vagy épp sportolás közben szakadt-e át.
Link: [link]
Ergo, ha valakinek átszakadt a szűzhártyája, bármitől is, az már orvosi értelemben bizony nem szűz.
Kedves #5!
a szűzhártya véletlenszerüen is átszakadhat,akár sportolás közben is! akkor veszíti el valaki a szüzességét,amikor valóban szeretkezik! tudatlan !
Tudatlan vagy te! Tudsz szöveget értelmezni? Mert akkor tanulj meg!
A cikkből, amiből idéztem, benne van, hogy azt, hogy az illető szűz-e még, azt csak orvos tudja megállapítani, de azt, hogy maga a szűzhártya, mitől szakadt át, ami a szüzesség elvesztéséhez orvosi értelemben vezetett, azt ő sem tudja, mert...és ott le van írva, amit de emlegetsz itt már mióta, hogy akár sportolástól is. De attól még a szűzhártya átszakadt...ergo nem szűz. Még ha nem is volt pasival.
De hiába is erőlködöm okos enged...
A szűzhártyát nem hülyeségből hívják így!!Akinek átszakadt,már nem szűz!!Ha sporttól akkor attól,de már HIVATALOSAN nem szűz!!Bármennyire fáj ez mindenkinek,ez a helyzet.Az meg,hogy egy lány addig szűz míg nem járt benne igazi pénisz,ez csak a mai modern világ hülyesége!!Valaki kitalálta és mindenki megy utána!!De ha nektek akkor hivatalos,akkor legyen úgy.De a kedves kérdező hivatalosan már akkor sem szűz,és egyetértek az előttem szólóval,már csak ,,félig,, szűz,mert igazi pénisz még nem járt benne.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!