Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tágnak fogok tűnni? Vagy ezt...

Tágnak fogok tűnni? Vagy ezt nem igazán lehet észrevenni?

Figyelt kérdés
még szűz vagyok, de van egy barátom. szeretnénk már lefeküdni, csak az az igazság, hogy félek miatta, mert azt mondtam neki, hogy szoktam masztizni, de azt nem hogy hogyan. régebben csak az ujjammal izgattam magam, de most már műpánisszel is. és az ujjammal már nem is élvezem. ezt azt jelentené, hogy kitágultam? vagy ez hülyeség és verjem ki a fejemből? és 'rosszul' fog rám nézni, ha ezt bevallom?

2013. febr. 3. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

És nem is csak a vérzésről van szó, mert nem mindenkinek jár vérzéssel a szüzesség elvesztése, de akinek a hüvelye már műpénisszel be van járatva, az nem fogja ugyanazt érezni az első pasival töltött szex során, mint a lány, akinek még sem igazi, sem mű nem járt a hüvelyében.

Amúgy meg én sem értek egyet sok vallás tanaival, de nem is ez a lényeg, csak példának hoztam fel.

2013. febr. 3. 17:21
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Nőgyógyász és a szüzesség

Egyedül a nőgyógyász tudja megállapítani, hogy szűz vagy-e még, de ő sem tudja azt, hogy a szűzhártya egy szexuális aktus, önkielégítés vagy épp sportolás közben szakadt-e át.

Link: [link]

Ergo, ha valakinek átszakadt a szűzhártyája, bármitől is, az már orvosi értelemben bizony nem szűz.

2013. febr. 3. 17:26
 13/17 anonim válasza:
67%

Kedves #5!

a szűzhártya véletlenszerüen is átszakadhat,akár sportolás közben is! akkor veszíti el valaki a szüzességét,amikor valóban szeretkezik! tudatlan !

2013. febr. 3. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi az a műpánisz?
2013. febr. 3. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Tudatlan vagy te! Tudsz szöveget értelmezni? Mert akkor tanulj meg!

A cikkből, amiből idéztem, benne van, hogy azt, hogy az illető szűz-e még, azt csak orvos tudja megállapítani, de azt, hogy maga a szűzhártya, mitől szakadt át, ami a szüzesség elvesztéséhez orvosi értelemben vezetett, azt ő sem tudja, mert...és ott le van írva, amit de emlegetsz itt már mióta, hogy akár sportolástól is. De attól még a szűzhártya átszakadt...ergo nem szűz. Még ha nem is volt pasival.

De hiába is erőlködöm okos enged...

2013. febr. 3. 19:50
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

A szűzhártyát nem hülyeségből hívják így!!Akinek átszakadt,már nem szűz!!Ha sporttól akkor attól,de már HIVATALOSAN nem szűz!!Bármennyire fáj ez mindenkinek,ez a helyzet.Az meg,hogy egy lány addig szűz míg nem járt benne igazi pénisz,ez csak a mai modern világ hülyesége!!Valaki kitalálta és mindenki megy utána!!De ha nektek akkor hivatalos,akkor legyen úgy.De a kedves kérdező hivatalosan már akkor sem szűz,és egyetértek az előttem szólóval,már csak ,,félig,, szűz,mert igazi pénisz még nem járt benne.

23/N

2013. febr. 3. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
tehát akinek sportolás közben kiszakad az már nem szűz, de akit seggbe kúrnak az simán szűznek számit?
2013. febr. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!