Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem reg kezdtem szexualis...

Nem reg kezdtem szexualis eletet elni azota eszrevettem hogy huvelyi folyasom van nincs semijen szaga suru tejszeru nem is viszket de zavar az elot nem igazan vettem eszre ilyesmit magamon mi okozhatja?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 19:55
 1/8 anonim válasza:
61%

semmilyen-semijen

elot-előtt,ki vagy te,fekete pákó?

2013. jan. 8. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ideális esetben a hüvelyi folyás megelőzi a nemi életet. Hány éves is vagy?
2013. jan. 8. 20:31
 3/8 ivilicious ***** válasza:

nekem is ez a problémám,de én már pár éve szexuális életet élek. sokszor votlam dokinál, mindig mást állapítottak meg...elvileg vmi ph hiba,ha nicns se szaga,nem viszket,nem csíp...rossz a baktérium háztartás.

ajánlom az intim mosókat,meg van vény nélkül kapható hüvelyflóra javító is

2013. jan. 10. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
A kérdező szemtelenül fiatal, neki csak egészséges hüvelyváladéka van, amiről eddig nem tudta, hogy létezik.
2013. jan. 10. 13:19
 5/8 ivilicious ***** válasza:
az egészséges hüvelyváladék nem tejfehér.
2013. jan. 10. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta, hogy tejfehér, csak azt, hogy tejszerű. Tekintettel a korára, a pasija még büntethető, úgyhogy nem hiszem, hogy nőgyógyászhoz fog szaladni a problémájával. Bár, ha a szexhez elég nagylány, ezt is megtehetné. Ki tudja, talán összeszedett valami, de az is lehet, hogy csak most kezdődött neki a fehérfolyása. Én ez utóbbit tartom valószínűnek, hisz korábban nem tapasztalt még ilyet. Akinek már van folyása, az nem esik minden csepptől kétségbe.
2013. jan. 10. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
2013. jan. 10. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Gusztustalan
2013. márc. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!