Holnap el akarom veszíteni a szüzességem. Mit tegyek?
18 éves forever alone, három napja itthon bszom a rezet, számítógépes játéknál, internetnél tovább nem jutottam. De nem is csináltam mást egész életemben, szabadidőm mindig elcsesztem unatkozásra. Kívánom a nőket, kanos vagyok, de nem merek kezdeményezni, ezért ki se mozdulok már itthonról.
Holnaptól más lesz, lemegyek valami diszkóba és felszedek egy csajt. Csak nem tudom, hogy kell, légyszíves segítsetek!:)
most elindulsz valami buliba. útközbe ejtesz egy boltot. vedelsz. irány a buli!
Ha gáz vagy akkor is mi van? Legalább megpróbáltad! Ez most egy hatalmas lépés lenne! ;)
És tényleg péntek-szombaton vannak a bulik. Ezt te is tudhatnád...
Ha már voltál olyan kedves, és a barom válaszomra nem sértődtél meg, de még tettszett is, elmondanám, hogy talán jobban járnál, ha arra összpontosítanál, hogy találj magadnak egy okos, kedves lányt. Hidd el, hogy ha szerelemből múlik el a szüzesség, az egészen más, mint ha egy valamilyen könnyűvérű kis csajjal hoz össze a sors.
Egy ilyen gyors menet még rosszul is elsülhet.
Egészen más, ha hiányzik az érzelem az együttlétből.
Sokat vesztesz vele. Próbálj kimozdulni, és megfelelő helyeken ismerkedni. Sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!