Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmebajosnak számítok azzal,...

Elmebajosnak számítok azzal, hogy 24 éves férfiként sose voltam nővel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
18: Írtam, hogy többnyire nem az. A kérdezőt személyesen nem ismerem, de magamból ki tudok indulni. Nincsenek mentális problémáim, az önbizalmam is a helyén van, mert van sikerélményem az élet más területeiről. De a külsőm katasztrofális, emiatt még nem sikerült lányokkal még csak randiznom sem, mert rögtön lepattintottak. Persze továbbra is próbálkozok, feladni nem fogom, de csak azért, hogy ne legyek már szűz elmenjek hivatásoshoz... nekem ez nem fér bele. Tudom, ma már nem divat, ha az embernek elvei vannak. Nekem vannak. Többek között sosem mennék el prostihoz, sosem rúgok be, sosem élek kábítószerrel és sosem ütök meg nőt. Tudom, hogy ezzel magamra ragasztottam még pluszba a "jófiú" bélyegét is, amivel csak saját magam alatt vágom a fát csajozási téren, de inkább élek olyan életet szüzen, amit elfogadhatónak tartok, mintsem állok be a sorba. Sajnálom, ez vagyok én, ha majd lesz lány, akinek ez bejön, az azt is el fogja tudni fogadni, hogy még nem voltam senkivel, és az első pár alkalommal bénább leszek, mint az átlag. Ha meg tényleg nem lesz, akkor meg egyedül öregszem meg.
2013. jan. 31. 19:35
 22/29 anonim ***** válasza:

A hiba itt van: " a külsőm katasztrofális, emiatt még nem sikerült lányokkal még csak randiznom sem"

Ilyen nincs, ez csak takarózás! Nem kell a csajozáshoz szépnek lenni. Közhely, de mocskos igazság: A férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél! Én is így jártam volna mint te, csak én ezt felismertem még kamaszkoromban. És leszartam a külsőt és próbálkoztam ... és meglett a gyümölcse.

A külső csak egy kifogás a részedről! Illetve mentális problémának tekinthetjük a külsőd miatti frusztrációd, ami gátat képez benned.

2013. jan. 31. 19:39
 23/29 anonim ***** válasza:
cAM008 mennyi marhaságot akarsz még bemagyarázni egy kérdésnél?:)
2013. jan. 31. 19:47
 24/29 anonim ***** válasza:
Észérvek és normális indokok helyett már csak ennyit tudsz hozzáfűzni? Indokolj az álláspontod mellet, mint ahogy én teszem, az enyém mellett ... A legegyszerűbb minden azt mondani rá, hogy marhaság ... Ha nem tudsz rá válaszolni :-P
2013. jan. 31. 20:03
 25/29 anonim ***** válasza:

22:

Tényleg? Talán téged is betegségek csúfítottak el? :) Talán tényleg te is kipróbáltál már minden létező gyógymódot, amelyek közül egyik sem segített? :)

De te biztosan jobban tudod. :D Nem célom feladni, biztos találok majd olyan lányt, aki majd elfogad, csak nálam kicsit tovább tart ez a folyamat. Az, hogy eddig 10 év alatt nem találtam senkit, az még nem jelenti azt, hogy szerencsétlen lúzer lennék. Csak ez az általánosítás zavaró kicsit, hogy aki huszon-x évesen még szűz az lúzer. Szerintem nem az, hanem csak lassabban érik be. Mindenkinek más út jutott, mindenki másban jó, én sem röhögöm ki azt, aki nem végzett egyetemet, holott nekem ez alig került valami erőfeszítésembe.

2013. jan. 31. 20:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem ismered a kérdezőt, nem tudod milyen életmódot folytat, nem tudod hogy néz ki, semmit nem tudsz róla csak azokat a dolgokat lököd, ahogyan te elképzeled. Ennek semmi értelme!
2013. jan. 31. 20:52
 27/29 anonim válasza:
Senki sem hal meg szüzen, az élet mindenkit megbasz. - Kurt Cobain
2013. jan. 31. 21:39
 28/29 anonim ***** válasza:
27eves fiu vagyok nekem se volt még szex pedig annyira nem vagyok csunya , majd lesz reméem olyan aki komoly kavsolatot akar.
2013. febr. 1. 02:48
 29/29 anonim ***** válasza:

Dehogyisss! Az nem szegyen. Egyszeruen nem jott eddig ossze.:-)

18/l

2013. febr. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!