Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmebajosnak számítok azzal,...

Elmebajosnak számítok azzal, hogy 24 éves férfiként sose voltam nővel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy te elmebajos vagy -e ettől, de én biztos elmebajt kaptam volna, ha ennyi idősen még nem jutok puncihoz.
2013. jan. 31. 18:27
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem számítasz elmebajosnak, csak szűznek:P :D
2013. jan. 31. 18:29
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát a nők többségének szemében pedig biztosan elmebajosnak. Csak így hogy tudnék valaha találni bárkit is?
2013. jan. 31. 18:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem számítasz elmebajosnak, a nők többsége szerint sem... mikor szakadtok már le erről...
2013. jan. 31. 18:32
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elmebajos dolog, még tetszeni is, ha a barátom előttem nem lett volna senkivel, de gyanakodnék, hogy vajon miért nem? 20L
2013. jan. 31. 18:35
 16/29 anonim ***** válasza:

Nem számítasz elmebajosnak, ez többnyire nem mentális probléma.

Amúgy legtöbbször az ilyen esetekben nem azért szűz még az illető, mert őrült lenne, hanem jobb esetben önbizalomhiányos és fél a visszautasítástól vagy rosszabb esetben a külseje miatt kapja a visszautasításokat. Én 2 évvel vagyok idősebb a kérdezőnél, és még mindig szűz vagyok. Na és? Ha nem találok olyan lányt, aki képes elfogadni a külsőmet, akkor nem lehet ezen az állapoton változtatni. És hogy hivatásoshoz menjek... még a gondolattól is kiráz a hideg.

2013. jan. 31. 18:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Na a végén kiderül, hogy itt mindenki szűz!? :) Egyetértek az előzővel, személyszerint én nem is foglalkozok a dologgal, mert minek? Jól nézek ki, egoista vagyok és rohadtul jól érzem magam így. Nem másoknak kell megfelelni hanem magadnak! 20f
2013. jan. 31. 19:04
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"ez többnyire nem mentális probléma. "

Mi a franc lenne, ha nem mentális probléma az, hogy valaki ilyen idős korára, hormonoktól hajtva még képtelen volt intim kapcsolatot kialakítani? Ez pont, hogy mentális problémára utal. Mentálisan egészséges embernek nincs ilyen problémája.

Már bocs kérdező! Nincs ezzel baj, hogy szűz vagy még ilyen idősen, ha felismered, hogy azért ez nem a normális verzió és megkeresed a probléma gyökerét és teszel ellene! Ha a kérdés így megfogalmazódott benned, akkor az első felismerésig eljutottál. Sok sikert a továbbiakhoz!

2013. jan. 31. 19:09
 19/29 anonim ***** válasza:

"Mi a franc lenne, ha nem mentális probléma"

Hallottál már olyanról, hogy valaki olyan életet él, hogy nem fér bele az idejébe egy kapcsolat, de k.rvákhoz, ribancokhoz nem akar menni?

2013. jan. 31. 19:26
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen én is ilyet élek ... ettől függetlenül 2-3 szerető a szex kedvéért belefér (hogy mindig legyen egy ráérő, mert nekem is kevés az időm). De egyébként meg gondolom 18-20 éves korában nem olyan életet él senki ... vagy aki igen, annak megint csak gond van a fejében ...
2013. jan. 31. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!