Elmebajosnak számítok azzal, hogy 24 éves férfiként sose voltam nővel?
Nem számítasz elmebajosnak, ez többnyire nem mentális probléma.
Amúgy legtöbbször az ilyen esetekben nem azért szűz még az illető, mert őrült lenne, hanem jobb esetben önbizalomhiányos és fél a visszautasítástól vagy rosszabb esetben a külseje miatt kapja a visszautasításokat. Én 2 évvel vagyok idősebb a kérdezőnél, és még mindig szűz vagyok. Na és? Ha nem találok olyan lányt, aki képes elfogadni a külsőmet, akkor nem lehet ezen az állapoton változtatni. És hogy hivatásoshoz menjek... még a gondolattól is kiráz a hideg.
"ez többnyire nem mentális probléma. "
Mi a franc lenne, ha nem mentális probléma az, hogy valaki ilyen idős korára, hormonoktól hajtva még képtelen volt intim kapcsolatot kialakítani? Ez pont, hogy mentális problémára utal. Mentálisan egészséges embernek nincs ilyen problémája.
Már bocs kérdező! Nincs ezzel baj, hogy szűz vagy még ilyen idősen, ha felismered, hogy azért ez nem a normális verzió és megkeresed a probléma gyökerét és teszel ellene! Ha a kérdés így megfogalmazódott benned, akkor az első felismerésig eljutottál. Sok sikert a továbbiakhoz!
"Mi a franc lenne, ha nem mentális probléma"
Hallottál már olyanról, hogy valaki olyan életet él, hogy nem fér bele az idejébe egy kapcsolat, de k.rvákhoz, ribancokhoz nem akar menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!