Fiuk, mennyire lenne/volt fontos a szamotokra ha egy csaj nektek adna/ adta a szuzesseget?
Húú! A kérdés aranyos de ha lehet többet ne szólalj meg.
XD
Te tényleg nem érted. Egyáltalán nem biztos, hogy a lány olyan sokra értékeli azt akivel elveszítette a szüzességét. Magyarul : nem törvényszerű.
Érdektelen, hiszen az csak egy átmeneti fizikai állapot és a szerelem ennél sokkal többről szól. Elég sekélyes lehet az a kapcsolat ahol az mérvadó hogy szűz volt -e a lány vagy sem.
Az számít hogy a felek hogyan bánnak egymással a kapcsolatban.
Megtiszteltetés, ha ennyire bízik bennem valaki. Mi is elsők voltunk egymásnak a lánnyal, akivel aztán sokáig együtt is maradtunk.
Más részről egyáltalán nem fontos, hiszen már régen volt ez, a mostani (40-es fickó vagyok) páromtól nem is várhattam el ilyet. Nagyon fura lett volna. ;)
Szóval ez egy bizonyos korban lehet fontos, amin én már túl vagyok.
Brrr... Szűz lánnyal hálni olyan mint a disznóvágás. Sok vér és kikítás.
Különben sem férfinek való. A kamaszok dolga az ilyesmi. "Egy férfi nem hál szüzekkel és nem öl gyerekeket." (XVII. századi kódex (szabadfordítás))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!