Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri megtartanom a szüzesség...

Megéri megtartanom a szüzességem? 18/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 14:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nekem sem áll házasságig szándékomban,egyszerűen kíváncsi vagyok mások véleményére.
2013. jan. 27. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Én a szerelmemnek tartogatom (de nem házasságig). 21L
2013. jan. 27. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Csak azért, hogy elmondhatsd, hogy "szűz vagyok, yay" fölösleges. Ezt te kell érezd, hogy mikor jött el az ideje. Ha úgy érzed, ne hagyd, hogy a fejed beleszóljon, hogy jajj, várni kéne a házasságig. Ezért tényleg fölösleges. És ezt nem tudja neked megmondani itt senki sem, kérdezd magadat, és tudni fogod. Ha most nem is, akkor és ott igen, csak ne hagyd, hogy hamis eszméket kergetve elszalasztd azt, amit két kézzel kéne megragadnod..
2013. jan. 27. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:
(előző) Viszont fordítva is igaz persze, azt se hagyd, hogy bele"kényszerítsenek" (ez egy kicsit durva szó, persze nem erőszakos útra gondolok itt, de szerintem érted), vagy csak azért menj bele, hogy "túl legyél rajta".
2013. jan. 27. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Van egy ún. kifejtős rész!!! Ne csak három szavas kérdést tegyél már fel, te nagyon okos! Tudni kellene a körülményeket és minden egyéb részletet, mert így egy nagy nudli amit kérdeztél!
2013. jan. 27. 19:10
 16/21 anonim válasza:
Jajj ezen én is gondolkoztam ennyi idősen. Ha jön a pasi és jól elvagytok megvan a kémia, akkor szerintem csináld, ha kételkedsz benne, meg magadban akkor ne :)
2013. jan. 27. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Megéri, mert a szüzességnek nincs értelme.
2013. jan. 28. 05:52
 18/21 A kérdező kommentje:
:D
2013. jan. 28. 12:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem igen is megeri!

En is szuz vagyok.

18/L

2013. febr. 3. 14:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Figyelj ez a te saját dolgod. Ha el akarod, elveszíted, ha nem akkor nem, ennyi. Különösebben jó oka nincs hogyha szűz vagy, de annak sem, hogyha már nem.

Ez csak rajtad áll, hogy szűz maradsz avagy sem. :)

17/L (én már nem vagyok az)

2013. máj. 24. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!