Szüzek! Nem vagytok frusztráltak, ingerlékenyebbek esetleg, hogy 20-on felül még szűzek vagytok?
Az, hogy akit kinéztetek, jóban vagytok mással jár, esetleg, ha nem jár senkivel, akkor se rád gondolt, csak jót dumáltok.
Az, hogy nem vagytok jóképűek, jó testalkatú , így a lányok észre sem vesznek szinte.
Mert én szűz vagyok, nagyon kedves, leállok bárkivel dumálni, lányokkal is beszélgetek, bókolok, de semmi. Tisztelem is őket, igyekszem normálisan viselkedni.
Na de én is szűz vagyok, 21 éves, és már kanos, bevallom, szexelnék, és emiatt úgy érzem frusztrált, ideges. Olykor szívesen levezetném szexuálisan az energiámat (pozítiv értelemben).
Nálatok nincs ilyen?
Hát az zavar, hogy nagyon ronda és alacsony vagyok, tán kisebbségi komplexusom is van miatta.
Szexelhetnékem természetesen van.
De hogy ingerlékeny lennék? Azt nem hiszem. Életemben nem emeltem fel még a hangom. (Na jó, lehet, hogy csecsemőként gyakran sírtam hangosan, szóval akkor inkább úgy mondom, hogy ált. iskola első óta tuti)
De nem adom fel, és hiszek benne, hogy találok magam mellé valakit, akit nem érdekel sem a külsőm, sem az, hogy 26 évesen még szűz vagyok.
Nem is igazán ingerlékeny, talán nem volt zserencsés a szó használata.
Nyugodt vagyok, tehát nem ugrok mindenre.
Csak kanos, már levezetném a feszültséget jó értelemben, szükségleteim nekem is vannak.
Néha nagyon elkap a hév, hogy most úgy megb...nék valami lányt. Aztán elmúlik........ :DDDDDDDDD
Kinézetemmel nem hiszem, hogy baj lenne. Nem mondták még, hogy szarul nézek ki. És nem azért mert nem akartak megbántani :D
20F
Én 35/f éves vagyok és sokáig nagyon frusztrált és kanos stb voltam, de ezt felváltotta az apatikusság. Régen nagyon depressziós voltam h nincs senkim, még pszichológushoz is jártam de nem használt, bújtam a társkeresőket, de semmi, senkinek se jöttem be, a kutya se volt rám kíváncsi, elküldtem több száz levelet, volt aki ugyan válaszolt de csak egy valakivel sikerült randiznom de ő is csak barátkozni akart. Most ott tartok hogy teljesen elment az egész mizériától a kedvem, nem akarok ismerkedni, akivel járnék foglalt.
Ez az állapot azért kellemetlen nekem, mert a munkahelyemen már mindenki családos vagy párkapcsolatban él, kivéve engem, persze nemtudják h szűz vagyok, de azért néha kérdezgetnek h barátnő stb és ilyenkor kamuznom kell ha nem akarom h kiröhögjenek.
Úgy hogy mostanság leginkább apatikus és egy kicsit szomorú vagyok. Úgy néz ki beletörődök h egyedül élem le az életem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!