Nagyon szégyellem, hogy szűz vagyok, főleg, hogy senki sem gondolná rólam. Hogy mondjam majd el? 18/L
ha olyannal van dolgod aki marha tapasztalt és népszerű az tuti ki fog hajintani,
ha ugyanolyan tapasztalatlannal az nem, de az meg valszeg neked nem kéne :D
Megoldás: kamuzz
Egyszerűen megmondod.
Nem értem,mi ezen a ciki.
Nem kell világgá kürtölni,hogy szűz vagy.
Megmondod annak az egy embernek akinek elakarod,vagyis a leendő barátodnak,és hidd el nem az lesz,hogy huuh,jajj,úristen ez,hogy lehet.
Hanem azon munkálkodik majd,hogy mihamarabb elvegye,és neked is jó legyen.
Nincs itt probléma.
Ki,nem maradtál semmiből,van még sok sok éved bepótolni ezt a mennyi évet??! 2-3 évet,amikor már szexuálisan érett voltál.A szexuális vonzerő meg nem attól függ,hogy szűz vagy-e még.
Én 19 éves voltam éppen amikor elvesztettem,nem bántam meg,hogy nem előbb.Szép emlék.
Ne szégyelld már ezt,de komolyan,ne légy hülye :)
21/L
Nem maradtál ki semmiből!
Ez pont olyan, hogy aki fél 1-kor megy ebédelni, az kimarad valamiből ahhoz képest, aki délelőtt 10-kor ebédel?
Manapság a tizenévesek nagy része túl korán megy ebédelni...
És ha eddig nem mondtál igent olyan fiúknak akiket nem szerettél eléggé vagy nem bíztál bennük eléggé, akkor gondolom ezután is csak olyannal jöhet szóba a szex, akiben megbízol.
Ha egy pasi nem örül neki, hogy még szűz vagy, és nincs türelme ennek megfelelően türelemmel foglalkozni veled, akkor azzal nem érdemes kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!