Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon szégyellem, hogy szűz...

Nagyon szégyellem, hogy szűz vagyok, főleg, hogy senki sem gondolná rólam. Hogy mondjam majd el? 18/L

Figyelt kérdés
Mindig olyanokkal randizom, akik már elég tapasztaltak 19-20 évesen. Rólam mindig azt hiszik, hogy már volt csomó kapcsolatom, mert láthatóan szeretem a fiúkat és nyitott vagyok, de igazából még nem feküdtem le senkivel, mert nem volt komoly barátom még. 2 hónap és 19 leszek, hogy mondjam majd el annak a fiúnak, akivel összejövök, mikor ez manapság már tökre nem általános dolog?
2013. jan. 21. 23:08
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Szívás*
2013. jan. 22. 00:36
 32/41 A kérdező kommentje:
Ó, milyen szerencsés vagy, hogy téged ilyen könnyen meg lehet nevettetni:) Fő a minőségi humor.
2013. jan. 22. 00:40
 33/41 anonim ***** válasza:
De tényleg nem ő volt! Én voltam! :D
2013. jan. 22. 00:53
 34/41 anonim ***** válasza:
Elég unalmas már ez téma. Nevetséges, hogy emberek ezen problémáznak. Ha valaki tényleg akar Téged,akkor nem fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e vagy sem, ha meg zavarja, akkor nem érdekled igazán. Egyáltalán ezen 18 évesen mit lehet szégyellni? Meg van írva valahol, hogy hány éves korodig legyél szűz és hánytól nem? Ebben az a szégyellni való, hogy te ezen aggódsz. Mondjuk az is szégyen, hogy egyesek szerint az a lány már ribanc, aki 18 éves kora előtt vesztette el, mintha minden körülményt ismernének. Egyébként meg nem kötelező elmondani, ha ennyire bánt ez a dolog!
2013. jan. 22. 01:17
 35/41 anonim válasza:
Te vagy az Fruzsi?
2013. jan. 22. 02:33
 36/41 anonim válasza:
74%
én 18 évesen veszítettem el, pedig rengeteget randiztam, jól nézek ki, mindig bulizok. És már 15 éves korom óta mindenkinek leesett az álla, h még szűz voltam. Egy darabig szégyelltem, aztán 17 évesen rájöttem, h a legtöbben csak szeretnének az én helyemben lenni... Szóval inkább büszke lehetsz magadra. Azért ne vágj bele, mert a többiek ezt kívánják, szerintem egy szűz lány vagy olyan akinek kevés partnere volt, sokkal vonzóbb. Én örülök, h volt bennem annyi önfegyelem, h kivárjam, h megismerjem jobban a pasikat, mielött beadtam volna a derekam. Mert abból az 50-60 pasiból akikkel akár csak smároltam és kezdtem azthinni, h szeretem, mindig kiderült, h nem engem, hanem vmimet akarják. szánalmas világban élünk, de ettől még nem kell szánalmasan viselkedni.
2013. jan. 22. 13:08
 37/41 David82 válasza:
Mit kell ebben szégyellni? Más sokkal később veszíti el. Én 25 voltam.
2013. jan. 22. 13:44
 38/41 anonim ***** válasza:

ha olyannal van dolgod aki marha tapasztalt és népszerű az tuti ki fog hajintani,

ha ugyanolyan tapasztalatlannal az nem, de az meg valszeg neked nem kéne :D

Megoldás: kamuzz

2013. jan. 22. 16:32
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen megmondod.

Nem értem,mi ezen a ciki.

Nem kell világgá kürtölni,hogy szűz vagy.

Megmondod annak az egy embernek akinek elakarod,vagyis a leendő barátodnak,és hidd el nem az lesz,hogy huuh,jajj,úristen ez,hogy lehet.

Hanem azon munkálkodik majd,hogy mihamarabb elvegye,és neked is jó legyen.

Nincs itt probléma.

Ki,nem maradtál semmiből,van még sok sok éved bepótolni ezt a mennyi évet??! 2-3 évet,amikor már szexuálisan érett voltál.A szexuális vonzerő meg nem attól függ,hogy szűz vagy-e még.

Én 19 éves voltam éppen amikor elvesztettem,nem bántam meg,hogy nem előbb.Szép emlék.

Ne szégyelld már ezt,de komolyan,ne légy hülye :)

21/L

2013. jan. 22. 19:07
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem maradtál ki semmiből!

Ez pont olyan, hogy aki fél 1-kor megy ebédelni, az kimarad valamiből ahhoz képest, aki délelőtt 10-kor ebédel?

Manapság a tizenévesek nagy része túl korán megy ebédelni...

És ha eddig nem mondtál igent olyan fiúknak akiket nem szerettél eléggé vagy nem bíztál bennük eléggé, akkor gondolom ezután is csak olyannal jöhet szóba a szex, akiben megbízol.

Ha egy pasi nem örül neki, hogy még szűz vagy, és nincs türelme ennek megfelelően türelemmel foglalkozni veled, akkor azzal nem érdemes kezdeni!

2013. jan. 23. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!