Nagyon szégyellem, hogy szűz vagyok, főleg, hogy senki sem gondolná rólam. Hogy mondjam majd el? 18/L
Figyelt kérdés
Mindig olyanokkal randizom, akik már elég tapasztaltak 19-20 évesen. Rólam mindig azt hiszik, hogy már volt csomó kapcsolatom, mert láthatóan szeretem a fiúkat és nyitott vagyok, de igazából még nem feküdtem le senkivel, mert nem volt komoly barátom még. 2 hónap és 19 leszek, hogy mondjam majd el annak a fiúnak, akivel összejövök, mikor ez manapság már tökre nem általános dolog?2013. jan. 21. 23:08
11/41 A kérdező kommentje:
Nem is úgy értem, hogy ez általánosságban gáz, csak én személy szerint érzem magam rosszul, vagyis eddig csomó jó dologból kimaradtam emiatt és minél később kezdem, annál később jövök bele a dolgokba, pedig egy nőnél fontos a szexuális vonzerő:)
2013. jan. 21. 23:17
12/41 anonim válasza:
Pedig vannak, akiknek érték az, hogy szűz vagy még 18 évesen.
De divatos elveszíteni hamar -ez is igaz, de nem biztos, hogy jó.
13/41 anonim válasza:
Kapál már priviket? Mennyit? :D
15/41 A kérdező kommentje:
Egyet kaptam, de nem szeretnék élni vele, köszönöm.
2013. jan. 21. 23:24
19/41 anonim válasza:
Én egy másik 66 %-os vagyok, ha már itt előttem rádstartolt. Viszont nekem ilyen felfogással nem kellenél akár milyen szűz vagy. Ha szűz lány kell akkor több milliót találni, de ez a felfogás ami neked van azt én kerülöm:) Majd találsz valki olyat aki nem kerül téged.
20/41 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de az nem tartozik a kérdéshez, hogy merre lakom, inkább maradjunk a témánál:)
2013. jan. 21. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!