Nagyon szégyellem, hogy szűz vagyok, főleg, hogy senki sem gondolná rólam. Hogy mondjam majd el? 18/L
Figyelt kérdés
Mindig olyanokkal randizom, akik már elég tapasztaltak 19-20 évesen. Rólam mindig azt hiszik, hogy már volt csomó kapcsolatom, mert láthatóan szeretem a fiúkat és nyitott vagyok, de igazából még nem feküdtem le senkivel, mert nem volt komoly barátom még. 2 hónap és 19 leszek, hogy mondjam majd el annak a fiúnak, akivel összejövök, mikor ez manapság már tökre nem általános dolog?2013. jan. 21. 23:08
21/41 A kérdező kommentje:
Másik 66%-os, természetesen találok, de ez sem tartozik ide.
2013. jan. 21. 23:36
22/41 anonim válasza:
Az hogy nem tartozik ide attól még vélemény. Az már nem az én gondom, hogy egyik füleden be a másikon ki. Tudni illik nem csak a szépet kell meghallani, mert akkor oltári nagy arcod lesz.
23/41 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi a problémád, csak szerettem volna a kérdésnél maradni, emiatt még nem kell kikelni magadból és sértegetni, mert szerintem nem mutattam sehol, hogy "nagy arcom" lenne, de sajnálom, ha így látod.
2013. jan. 22. 00:09
24/41 anonim válasza:
Én csak szerettem volna ismerkedni... de ha a föld másik felén vagy, akkor nem lenne értelme belekezdeni :)
Ezért kérdeztem
25/41 anonim válasza:
Elmondtam, hogy nem kellenél a felfogásod miatt és te neked nem tetszet, hogy közöltem. Bocsi királylány, hogy én vagyok a tahó:D Kend rám;) Egyre szebb leszel:)
26/41 anonim válasza:
Várjál 00:11-es, mert most az fog jönni, hogy összekever minket:)
27/41 A kérdező kommentje:
Nem tahóztalak le és semmi gondom azzal, amit írtál, hiszen nem ismerjük egymást, csupán szerettem volna nem eltérni a tárgytól.
2013. jan. 22. 00:18
28/41 anonim válasza:
most mi a baj? szűz vagy nem pedig csúnya!
29/41 anonim válasza:
Azt azért nem tudjuk... lehet, hogy csúnya :/ Na jó... átlagos :)
30/41 A kérdező kommentje:
Igen, megeshet, hogy neked nem tetszenék, ki tudja, de valahogy nem is áll szándékomban egy olyannak, aki ismeretlenül sérteget válaszokon át:)
2013. jan. 22. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!