Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25/F - 29/L mindkettő szüz....

25/F - 29/L mindkettő szüz. Melyiket tartjátok megdöbbentőbbnek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

szerintem nem megdöbbentő. ez a szó erős túlzás. én úgy vélem, hogy amíg "nem jártam egyik cipőjében" sem, addig nem alkotok róla olyan véleményt, amihez egyrészt nincs is jogom, másrészt meg nem is tudnék mondani róla semmit. ha fel lenne vázolva az élete, hogy mit miért tett, tesz akkor talán tudnék mondani róla véleményt, de szerintem akkor se negatívat.

57%-os! igenis vannak olyan nők is, akikhez fakanállal se érne hozzá egy pasi se.

2013. jan. 20. 19:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi lenne ezen a megdöbbentő??? Így alakult, ők tudják miért. Csupán ez alapján nem ítélek meg senkit - se pozitívan, se negatívan. Magát az embert ismerném meg helyette.
2013. jan. 20. 19:34
 13/23 Nueleth válasza:

De itt most az volt a kérdés, hogy melyik lenne megdöbbentőbb. Igen, megdöbbennék, ha egy 29 éves nőről kiderülne, hogy szűz, mert nem találkoztam még ilyesmivel. Ez nem jelenti azt, hogy el is ítélem miatta... Mert nem, ez az ő dolga.

A szövegértéssel vannak gondok.

2013. jan. 20. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Jó csúnyák lehetnek, főleg a nő, ha 29 évesen még mindig szűz.
2013. jan. 20. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát én nem döbbennék meg, mindekinek a magánügye, ha 29 évesen szűz. A mai világban van minden, aki ilyesmin 'megdöbben' szerintem még keveset látott, hallott.
2013. jan. 20. 19:37
 16/23 anonim ***** válasza:

"Miből áll vajáknak lenni? A vaják, hivatásból, szörnyekre vadászik, persze a megfelelő fizetségért. Ha kell, megöli a villásfarkúakat, siklókat, vízbefúltakat, ghoulokat és közben védelmezi a szegényeket és a régimódi szerint a szűz lányokat. De sajnos egyre nehezebb a megélhetés, mert hiány keletkezett. Manapság főleg a szűz lányokból van hiány."

/Ríviai Geralt/

2013. jan. 20. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Nueleth

itt most nem szövegértésről van szó.. egyszerűen csak túl sok (napiszintű) szüzességgel kapcsolatos kérdések vannak, ahol az "érintettek" úgy érzik, mintha kevesebbek lennének azoktól akik már lefeküdtek valakivel. ezért sokan már azonnal erre úgy reagálnak a válaszokban, mintha a kérdező már megint egy negatívumként kezelné.

de én még mindig úgy gondolom hogy semmi megdöbbentő nincs ebben. nagyon sok szűz idős hölgy is van :D ...

2013. jan. 20. 19:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez nem megdöbbentő, legfeljebb nem szokványos. A megdöbbentő számomra az, hogy míg a 'fejlett' világban az emberek a zabálásba és annak az egészségügyi következményeibe halnak bele, addig a világ sok más pontján százmilliók éheznek és élnek a szegénységi küszöb alatt, miközben senki sem csinál semmit. Na, számomra például ilyesmi a megdöbbentő!

Nem mellesleg, mindeki akkor szexel, AMIKOR és AKIVEL akar. Hol lérdekel engem más szexuális élete? Ha az én párom lenne ennyi idősen érintetlen, akkor sem döbbennék meg, inkább csak az oka érdekelne.

2013. jan. 20. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
#11 Hidd el, nőből mindenki kéne vkinek. Lehet h a férfi se különb, akinek kéne, de azt nem is állítottam, h normális :)
2013. jan. 20. 19:52
 20/23 anonim válasza:

Már a kérdés feltevése is helytelen.

-Inkább legyen szűz mint 1 szétb.....tt kiégett,kéjnő!

És a fiúnál sincs semmi gond,ezer számra vannak az országban ilyenek.

-Persze a mai "trend az hogy ciki ha még nem volt senkivel.

Az ég világon semmit nem veszítettek!!

_Te vagy megdöbbentő kérdező,gondolkodjál mielőtt baromságokat kérdezel!!!!Aztán nyomogasd a mínuszt ,mert nem a megfelelő választ kaptad!

-Sőt én is ismerek ilyen csajt,beléjük a dákót tanult és okos,max.fura de semmi képpen nem megdöbbentő!

-Az inkább azon kellene megdöbenni, hogy még az általánosból se maradnak ki és már kóstolgatják.

2013. jan. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!