Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány? Esetleg mindkettő?
Szakítottam a barátnőmmel 10 hónap után mert már eléggé unalmas volt a kapcsolatunk és mindenért hisztizni kezdett, de am egész jól megvoltunk, csak egyhangú volt a kapcsolat.
Van az új lány, vele kb. hetente kétszer tudok találkozni akkor is 1-3 órára, tehát nagyon keveset, és messze is lakik viszonylag, de ezt megoldom.
Mit csináljak, melyiket válasszam? Vagy esetleg mindkettőt egyszerre mert az új csaj alig ér rá, a régi meg minden nap így eltudom titkolni?
Ismerős, én is ilyen voltam ilyen hisztizős.. Mindent megtett értem, és én nem értékeltem.. Most már azt kívánom hogy bárcsak minden a régi volna, mert nagyon hiányzik..
Megszöktem hozzá mert eltiltottak tőle mert félig cigány, de engem nem érdekelt.. Szerettem nagyon is.. 10 hónapot nem fogsz tudni csak úgy elfelejteni, és a volt barátnőd sem, vele már emlékeid vannak.. Az meg hogy unalmas volt a kapcsolatotok, azt fel lehet rázni, foglalkozni kell a másikkal, együtt ide oda menni főzőcskézni,romantikázni, meg ilyen marhaságok.. Amíg kötődsz az előzőhöz addig fölösleges újba kezdeni mert te koppansz.:(
Mi történt azzal a másik lánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!