Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lány? Esetleg mindkettő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel 10 hónap után mert már eléggé unalmas volt a kapcsolatunk és mindenért hisztizni kezdett, de am egész jól megvoltunk, csak egyhangú volt a kapcsolat.

Van az új lány, vele kb. hetente kétszer tudok találkozni akkor is 1-3 órára, tehát nagyon keveset, és messze is lakik viszonylag, de ezt megoldom.

Mit csináljak, melyiket válasszam? Vagy esetleg mindkettőt egyszerre mert az új csaj alig ér rá, a régi meg minden nap így eltudom titkolni?

2013. jan. 12. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem gáz ha mindkettőt akarod!!! becsapod őket, előbb utóbb úgyis kiderülne és akkor két szék közül a földre esel.. ha az elsőt tényleg igazán szeretnéd, akkor szerintem nem nagyon találkozgattál volna másokkal, úgyhogy szerintem maradj a 2.-nál..:)
2013. jan. 12. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Kihez húz a szived? :) Ne mi döntsük el,nemtudjuk,h kihez milyen érzelmi szálak fűznek. De biztos ne mindkettőt!
2013. jan. 12. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:
mind a kettőhöz ugyan annyira... =(
2013. jan. 12. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerős, én is ilyen voltam ilyen hisztizős.. Mindent megtett értem, és én nem értékeltem.. Most már azt kívánom hogy bárcsak minden a régi volna, mert nagyon hiányzik..

Megszöktem hozzá mert eltiltottak tőle mert félig cigány, de engem nem érdekelt.. Szerettem nagyon is.. 10 hónapot nem fogsz tudni csak úgy elfelejteni, és a volt barátnőd sem, vele már emlékeid vannak.. Az meg hogy unalmas volt a kapcsolatotok, azt fel lehet rázni, foglalkozni kell a másikkal, együtt ide oda menni főzőcskézni,romantikázni, meg ilyen marhaságok.. Amíg kötődsz az előzőhöz addig fölösleges újba kezdeni mert te koppansz.:(

Mi történt azzal a másik lánnyal?

2013. jan. 12. 15:57
 5/6 A kérdező kommentje:
már járok az új lánnyal de szerintem nem érez semmi komolyat irántam... és keveset találkozunk nagyon... pedig én nem sajnálom a benzint lemegyek hozzá de akkor sem ér rá sokat, sportoló :(
2013. jan. 12. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
az gáz ha sportoló az örökös versenyek stb, rá fogsz unni hidd el.
2013. jan. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!