Tenten208 kérdése:
13 éves lány vagyok a pasim 14 éves amikor legutóbb átjött elkezdet simogatni. De csak ruhán keresztül csókolózni meg már csókolóztunk. Én is élveztem meg ő is de megrémültem és leállítottam ő meg rögtön megállt és bocsánatot kért, ez baj?
Figyelt kérdés
Azóta meg sem csókolt ez azt jelenti hogy túl elutasító voltam többet engedjek neki vagy csak csókoljam meg és mondjam hogy szeretlek vagy mindkettő?Az a lényeg hogy 1 éve járunk és én nagyon szeretem és nem akarok vele szakítani mit tegyek?2013. jan. 18. 20:30
21/29 ekeke válasza:
Orvos is vagyok, és voltam szerelmes. Ez hogy jön ide? Onnan beszélek, ahol már volt és VAN valami.
22/29 anonim válasza:
Ekeke, sajnállak, jól bevittek a csőbe az orvosi egyetemen.. :) Tudod ott nem az életről tanítanak, csak a biológiáról. Arról se túl naprakészen, van pár évtizednyi lemaradás.
Más, gyakorlatilag példa: Én öt évből hat évig voltam szerelmes, de fülig. Biztosan hormonális zavarom volt, igaz? :D
Szóval nem kéne megrontani a 13 éves lányokat az orvosi tanulmányokból merített szellemiséggel, mert nagyon tévút. Van szerelem. Nem csak hormonok. Nem csak feromonok.
(Másik orvos.)
23/29 ekeke válasza:
Azt mondod, az orvosi egyetem hülyeségeket tanít. Én nem is kerülhettem oda, hanem ami keveset tudok, magam olvasgattam/találtam ki/szedegettem össze. Az amit tudok semmi, de mégis sok esetben többet hatok, mint mindenféle pszichopatkány. Ez épp elég hogy az életemet megfelelően kormányozzam. Ha valakik kérdeznek és érdemesnek tartom őket a válaszra (homokba nem vetek magot), akkor a saját múltamat is felidézve a mai eszemmel válaszolok. Ha a kérdezőnek ez meg fog felelni, elfogadja, ha meg nem, akkor elveti, és ez nekem nem okoz traumát.
24/29 anonim válasza:
És ha valaki mond neked valamit rögtön okoskodva válaszolsz. Ez mekkora teljesitmény.
25/29 ekeke válasza:
Tetszik, hogy ennyire utazol rám? A feleségem nagyon fiatal, nagyon szép és egészséges, iskolázott, szerény és szorgalmas nő, úgyhogy fel kell kötnöd az alsóneműt.
26/29 anonim válasza:
O.O Ööö... Mivan???? Én nem utazok rád azt hiszem idős vagy hozzám egyszerŰen idegesít az okoskodásod. Ennyi.
27/29 ekeke válasza:
Rendben. Legyen szabadság! Én okoskodni fogok továbbra is, te meg butáskodni. Kösz!
28/29 anonim válasza:
Asszem ez töllem elnézhető. Fiatal vagyok még még nyugodtan butáskodhatok.
29/29 anonim válasza:
Szerintem egy picivel engegyj neki többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!