Tenten208 kérdése:
13 éves lány vagyok a pasim 14 éves amikor legutóbb átjött elkezdet simogatni. De csak ruhán keresztül csókolózni meg már csókolóztunk. Én is élveztem meg ő is de megrémültem és leállítottam ő meg rögtön megállt és bocsánatot kért, ez baj?
Figyelt kérdés
Azóta meg sem csókolt ez azt jelenti hogy túl elutasító voltam többet engedjek neki vagy csak csókoljam meg és mondjam hogy szeretlek vagy mindkettő?Az a lényeg hogy 1 éve járunk és én nagyon szeretem és nem akarok vele szakítani mit tegyek?2013. jan. 18. 20:30
11/29 ekeke válasza:
Összeillő pár vagytok. Mindketten élvezitek és tudtok megfelelően előrehaladni az élvezetekben:) Egy picit a kommunikációra kell gyúrni: mi hogy és hol jó, és mi hogy és hol zavar még. A fiúnak azt kell figyelnie, hogy pont mindent élvezz és már épp ne legyen túlzás az előrehaladás. Ő igazodik az elvárásokhoz és bocsánatot kér, de ezt nem kell; miért kéne bocsánatot kérni, mert örömöt akart szerezni? Csupán jelzed, hogy "ezt most még ne" és ő visszatér a járt utakra.
SOK SZERENCSÉT EGYMÁSHOZ!
12/29 ekeke válasza:
2:24-nek:
PASI aki még nem érett a felnőtt életre, aki játszadozik, dugdos keresztbe, mutogatja magát, költekezik, epekedik, lelkesedik, hódol, szerelmes, stb... És van a FÉRFI, na az más kategória, és kevesen vannak.
13/29 anonim válasza:
Miért tán egy férfi nem szerelmes?
14/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jan. 19. 15:41
15/29 ekeke válasza:
A szerelemnek nevezett állapot bizonyos agyi hormonoktól van. Hatására az ember nem a valóságot látja, hanem az ideáit fedezi fel a másik személyben. Még a külvilágot is torzan kezeli. Tehát előbb maradjunk a valóság megvizsgálásánál, és ne a romantikus hősszerelemnél kezdjünk, különben nagyon sokba kerül mindenkinek...
16/29 Łilcs válasza:
ki mondta h szexelni akarnak? egyáltalán nem az a kérdés...szerintem csókold meg és mond el neki ennél többet nem szeretnél még,de amit eddig csináltatok tetszett és ez nem zavar..(persze ha így is van!) sok sikert:)
17/29 ekeke válasza:
Hámosmédöntödelte, mitnemakarnak?
18/29 anonim válasza:
Eleke mi vagy egy orvos hogy ilyenekt írsz?? Akkorvfeltê
19/29 anonim válasza:
Ez lemaradt: Akkor feltételezem hogy te sem voltál/vagy szerelmes. Pedig a szerelem jó dolog.
20/29 anonim válasza:
Csóknál többet semmiképpen ne engedj neki még pár évig! Ha igazán szeret, akkor megérti és vár! Ha nem tud várni, akkor nem szeret, csak a puncidat akarja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!