Gáz ha egy 16-17 éves lány szűz még? És Ti fiúk ezt mennyire becsülitek meg? Rögtön had szóljon, vagy pedig nem erőltetitek és vártok vele míg komolyabbra nem fordul a dolog?
dehogy ciki :) én 18 vagyok és nem tartom annak :) Majd eljön az ideje
18L
Egyáltalán nem gáz.
Jobban megbecsüljük, mint a széltébehosszábaba**ott r*ban*okat...
akkor gáz ha 60évesen még egy orgazmust sem éltél át..nyugi van ha kell eljön az ideje...és most elég ezekböl a kérdésekböl...
nézz szét mennyi ilyen kérdés van
-.-"
Szerintem se gáz.Tényleg jobb mint amikor egy 17évesnek már annyira....h csuklóig megy.
Várás?Hmmmm attól függ h mennyire jelent nekem sokat a lány.Mondjuk 1évet nem várnék de pár hónap belefér.Bár nem álszenteskedek azért valamit elvárnék...ha mást nem hát legalább használja a kezét. :-)))))
26/F
Alig 17 voltam és szűz,mikor a 30 éves pasimmal lefeküdtem,azóta is együtt vagyunk.Ő nagyon sokra értékelte ezt,lsd.10 éve vagyunk együtt,holnap után lesz az évforduló,5 éve házasok,és még mindig őrült módon dúl a love.
Nagyon sok kapcsolatom volt,de egyiknél sem éreztem,hogy igen,most vele le akarok feküdni,pedig magát a szexet imádom,csak addig megoldottam magamnak a dolgot,azóta viszont naponta előveszem a férjem tettrekészségét.:)
Ez egy szép erény,és tényleg csak azzal tedd meg először,akivel igazán akarod,az csak úgy szép.Nem vagyok szentimentális,csak realista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!