Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány az osztályomból. Én új osztályba kerültem és rögtön megtetszett. Mit tegyek? :S
Szóval én vagyok az új gyerek, és nagyon tetszik. Szerelmes vagyok belé. Komolyan. Furán érzem magam a közelében jó értelemben.
Próbálok minnél többet vele lenni, de ő általában a barátnőivel van.
Tudok tenni valamit?
Nem merem elmondani neki. Félek a nemleges választól. És attól, hogy aztán majd szóba sem fog már állni velem.
Ötlet?:\
De épp attól félek. Nem vagyok az a nyomulós fajta. Bár szerintem én nem tetszenék neki. Mosolygós lány, kedves, segítőkész, és szép. Mosolyogni szokott rám... de más fiúra is...:S de azt tudom, hogy jelenleg nincs barátja..
nemtudom, mit tegyek
Épp h kezdődött az év, nyugi. Szerintem ne kérdezd meg rögtön, előbb próbálkozz. Ha élőben nem akarsz nagyon hajtani rá, írj neki a neten. Próbálj vele beszélgetni, várni az alkalmat, amikor nem a barátnőivel van. Keresd a közös témákat. Ha jobban megismered, az is kiderül, bízhatsz-e benne, és az esetleges visszautasítástól sem félnél már talán :)
Sok sikert! :)
19/L
Köszi!
A facebook ki van zárva.
Utálom azokat az mebereket, akik facebookon nyálaskodnak, meg így láwcsy úgy szercsy, élőben meg szarnak a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!