Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg ennyire visszataszító...

Tényleg ennyire visszataszító egy pasinak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

17 vagyok, lassan 18 és szűz. nem szégyelltem eddig sosem, de most már egyre jobban zavar, mert két pasi is kidobott miatta. az elsőnek amikor mondtam tökre kiakadt és angolosan távozott is a házunkból. most meg megismerkedtem egy sráccal, elmentünk randizni és utána megkérdezte, hogy 'tényleg szűz vagy?' az hagyján, hogy nagyon meglepett, de aztán meg azt mondta, hogy 'bocs, akkor ez így nem fog menni'

most velem van a baj? vagy csak túlreagálom? és most ez annyira nagy bűn egy pasi szemében? mindenhol azt olvasom, hogy 'kincs' egy szűz lány, akkor meg miért van ez velem?

2013. jan. 16. 07:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Erről a "nem szertnék tanítgatni" hozzáállásról me gaz a véleményem, hogy az ilyen ember önző."

A csajok sem szeretnek tanítgatni.

2013. márc. 7. 15:46
 32/35 Dionsyia ***** válasza:
100%
Ha én szeretek valakit, szeretni fogom tanítgatni is. Ha nem szeretem, akkor nyilván nem akarok vele annyit vesződni. Ennyi.
2013. márc. 7. 21:15
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem visszataszító. Én is szűz vagyok még, ha valakivel úgy alakul (nem fog, még barátnőm sem volt eddig), hogy lefekszek, szeretném ha szűz lenne. Együtt nevessünk ahogy bénázunk, ilyesmi. Nem kell egy "profi" nő útmutatása, akinél csak állandóan rettegnék, hogy jól csinálom-e. Én biztosan nem hagytalak volna ott azért mert szűz vagy. 22/F
2013. márc. 7. 21:21
 34/35 anonim válasza:

A szüzességen nincs mit szégyelni, és véleményem szerint egy igazi férfi nem fel egy lányt "tanítani" az ágyban. Általában a normális réteg ezt inkább jónak tartja, az a fiúnak csak jó, hogy ő lehet neked az első.

Félre értés ne essék, én is lány vagyok, sőt szűz. Nekem is volt szerencsém ilyen fiúkhoz, a legutóbbi barátom is ilyen volt. De én egyáltalán nem szégyenlem, sőt büszke vagyok, hogy elmondhatom nem feküdtem le fűvel-fával.

2014. márc. 2. 20:57
 35/35 Sowilo ***** válasza:
100%

Egy 19 éves srác egy valódi tesztoszteronbomba, kb. alig jár bármi a fejében a dugáson kívül, és ez tart kb. 14 éves kora óta. Nem kell még nekik szerelem, legalábbis nem annyira, mint amennyire neked. Dugni akarnak, mégpedig minél több nővel. Úgymond "ki akarják élni magukat" még fiatalon, és majd később lekötik magukat egy komolyabb kapcsolatban. Igen, tudom, nem hangzik jól, hogy ilyen frankón kimondom az igazságot, de ez van, ez biológiai tény. A hormonok, és az evolúció során kialakult fajfenntartó ösztönök okozzák, amiket egyszerűen nem lehet megváltoztatni, sem pedig letagadni. Én is voltam ennyi idős, tudom miről beszélek.

Örülj, hogy úriemberek voltak veled az eddigiek, és ott hagytak! Jobb lett volna, ha előbb megdugnak, és aztán dobnak ki, mint ahogy az összes többi lánnyal csinálják ebben a korban? Hónapokig sírtál volna, hogy odaadtad nekik a szüzességed, mégis kidobtak pár menet után. Ők olyan lányt keresnek, akik kaphatóak egy pár menetre, esetleg egy rövid kapcsolatra, de semmi többre. Te nem vagy ilyen, mivel egy komoly kapcsolatot szeretnél. Éppen ezért nem illettél velük össze, egyrészt nem akartak fájdalmat okozni, másrészt nem tudtak volna levakarni se magukról utána.

Persze nyilván vannak olyan srácok, akik ilyen korban is képesek belemenni egy komoly kapcsolatba, akár olyanba, ami egy életre szól. Ezzel nem többek, és nem is kevesebbek az előbb említett dugnivágyó srácoknál, csupán máshogy gondolkodnak. Neked ilyeneket kell keresned. Igaz, ők vannak kevesebben, de nem lehetetlenség ilyet találni. Sok szerencsét!

2015. jan. 5. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!