Tényleg ennyire visszataszító egy pasinak, hogy szűz vagyok?
17 vagyok, lassan 18 és szűz. nem szégyelltem eddig sosem, de most már egyre jobban zavar, mert két pasi is kidobott miatta. az elsőnek amikor mondtam tökre kiakadt és angolosan távozott is a házunkból. most meg megismerkedtem egy sráccal, elmentünk randizni és utána megkérdezte, hogy 'tényleg szűz vagy?' az hagyján, hogy nagyon meglepett, de aztán meg azt mondta, hogy 'bocs, akkor ez így nem fog menni'
most velem van a baj? vagy csak túlreagálom? és most ez annyira nagy bűn egy pasi szemében? mindenhol azt olvasom, hogy 'kincs' egy szűz lány, akkor meg miért van ez velem?
Szia!
Ez undorító már ne haragudj! Nehogy elbizonytalanítsanak az ilyen "agyamafarkam" pasik!!
19 éves voltam amikor összejöttem az első barátommal. Mindketten szüzek voltunk és álduk magunkat azért amiért nem voltunk olyan hülyék, hogy odaadjuk magunkat fűnek-fának csak azért már mások azt mondják, hogy ciki. Nagyon büszkék voltunk/vagyunk egymásra! Már 2 éve együtt vagyunk, a szex pedig azóta is csodálatos.
Ne bizonytalanítsanak el az ilyen fiúk! Bízz magadban! :)
21/L
caM008 - esetleg te vagy a valós Christian Grey, hogy nem szereted a szűz lányokat?
amúgy ezt most nem bunkóságból kérdeztem, hanem csak kíváncsi vagyok.
köszönöm mindenkinek aki írt! csak elég érdekesnek találom, hogy itt mennyien "ujjonganak" egy szűz lányért, én meg bezzeg ilyet nem találok....de sebaj. majd egyszer talán.
13-as, lány vagyok, nem fiú. Voltam szűz én is, ezért tudom, hogy miylen előny ez a saját igényre alakítás. :P
Én is az elsőtől tanultam mindent és valami szinten azokat a szokásokat tartom még mindig, mert az rögzült. Ennek az első kapcsolatban azéprt volt bőven előnye. Nagyon nagy volt tőle az összhang, vele éreztem azt, hogy igazán összeszoktunk az ágyban.
Nem tudom ki az? Ő sem ugrál a szűz lányokért?
Egyébként semmi baj a szűz lányokkal, én nem ítélem el őket, sőt én is erénynek tartom, ha valaki nem tinikorban veszíti el és nem dug fűvel-fával. Ezzel nincs semmi gond! De miért nem lehet megérteni, hogy vannak olyan beállítottságú emberek, akik nem vágynak szűz lányra. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy csak dugni akar. Akarhat ettől függetlenül rendes kapcsolatot is, de egy rendes férfi-nő kapcsolat igen fontos része a szex és a rendes kapcsolaton belül a szexben nem egy szűz lányra vágyik, hanem egy szexuálisan tapasztalt partnerre.
Persze én nem huszonéves vagyok már, így mások az elvárásaim. De nekem 18 évesen is a 23-24 éves tapasztalt nők voltak partnerek. És jó pár éve már 40 alatti nővel nem is állok szóba :-) Ennek az oka pedig pont a szex, a szexuális tapasztalat és a szexuális kultúra.
Én nem ítélem el aki szűz lányokra bukik, de az se ítéljen el engem, az én igényeim miatt. Viszont elítélem azt akinek azért kell egy szűz lány, hogy majd betanítsa és az igényeihez igazítsa. Mert aki így gondolkodik az nem tiszteli a partnerében az embert, a nőt, az önálló személyiséget! Márpedig akik itt véresszájúan védik a szüzeket, legtöbbször ezt hozzák fel indoknak. Számomra az ilyen sokkal elítélendőbb, mint aki mondjuk csak dugni akar ... az legalább egyenes ember és nem ilyen számító.
Az én szubjektív véleményem az, hogy örülj neki, hogy "kidobtak". Ha egy lány valakinek oda akarja adni a szüzességét, szerintem azt jelenti, hogy az illetőt szereti, vagy legalábbis megbízik benne. Szerintem ez a lehető legnagyobb megtiszteltetés egy fiú/férfi számára. Azoknak, akiknek az a véleményük, hogy nem szerenek "tanítani" valószínűleg egy gyors menet elég.
Egy tartalmas kapcsolatban benne van egymás tanítása is.
És a fő kérdésre válaszolva, egy pasinak lehet, hogy visszataszító az, hogy szűz vagy, egy normális fiúnak/férfinak viszont vonzó.
26/F
"akiknek az a véleményük, hogy nem szerenek "tanítani" valószínűleg egy gyors menet elég."
Ez elég hibás következtetés! Éppen ellenkezőleg! Hosszú és tartalmas szexet igényelek, amit nem tanítgatással akarok tölteni, hanem kölcsönös örömszerzéssel, egy olyan együttlétben, ahol mindkét félnek megvan a tapasztalata, ahhoz, hogy örömet tudjon szerezni a partnerének.
oké, értem. neked ilyen az ízlésed...nem is veled van bajom
egyszerűen csak kizártnak tartom, hogy az én környezetemben is minden fiú (szerintem túlzás őket férfinak nevezni 19 évesen) csak a tapasztalt nőkre bukik mint te.
de te nem is kezdesz nálad fiatalabbakkal és írtad, hogy soha nem is buktál rájuk....ő meg 19 éves fejjel felszed egy majdnem 18 éves lányt és kidobja mert szűz. bocs, hogy fenn mertem akadni ezen!
Valószínűleg nem voltak beléd szerelmesek :-(
Egyébként meg nem tudom mennyien élnek a környezetedben, de két alkalom nem sok. Gondolom pár száz pasi van azért elérhető közelségben. Pont az a kettőt fogtad ki, akik más beállítottságúak :-D Lehet a másik 400-nak semmi gondja nem lenne ezzel :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!