Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg ennyire visszataszító...

Tényleg ennyire visszataszító egy pasinak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

17 vagyok, lassan 18 és szűz. nem szégyelltem eddig sosem, de most már egyre jobban zavar, mert két pasi is kidobott miatta. az elsőnek amikor mondtam tökre kiakadt és angolosan távozott is a házunkból. most meg megismerkedtem egy sráccal, elmentünk randizni és utána megkérdezte, hogy 'tényleg szűz vagy?' az hagyján, hogy nagyon meglepett, de aztán meg azt mondta, hogy 'bocs, akkor ez így nem fog menni'

most velem van a baj? vagy csak túlreagálom? és most ez annyira nagy bűn egy pasi szemében? mindenhol azt olvasom, hogy 'kincs' egy szűz lány, akkor meg miért van ez velem?

2013. jan. 16. 07:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18%

én örülnék hogy szűz lenne de csak azért mert nem kéne kamuzni hogy már dugtam :DDD

A lányok szigorúbbak ilyen téren, mert akkor nem tudnak "felnézni" a srácra ha kiderül, ezért le kell tagadni :3

F19

2013. jan. 16. 11:08
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Drága hugi, majd ha normális színvonalú, és becsületes szándékú pasival fogsz randizni, akkor ő nem fog nemet mondani azért mert szűz vagy! Tudom, mert a barátom normális, és ő sem mondott nemet a szűz lányra akivel összejött.

F22

2013. jan. 16. 11:28
 23/35 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy bűn, semmi gond nincs azzal hogy szűz vagy. :) Csak sajnos pont kifogtál két ilyen szerencsétlen gyökeret! Két lehetőség vagy, egyik hogy csak dugni akartak, vagy beszari bénák és nem mernek szűz lánnyal kezdeni, mert uramatyám őrá is oda kéne figyelni...

Szval fel a fejjel, találsz majd valakit aki imádni fog a szüzességeddel együtt. Kívánom hogy minél hamarabb! :) 23F

2013. jan. 16. 11:35
 24/35 Dionsyia ***** válasza:
100%

Szia,

örülj neki, hogy az a két szerencsétlen mákvirág lekoccant mellőled. Gondolom, te sem egyéjszakás vagy páréjszakás kapcsolatot szerettél volna.

Erről a "nem szertnék tanítgatni" hozzáállásról me gaz a véleményem, hogy az ilyen ember önző. Ha valaki szereti a másikat, van hozzá türelme. Tanítgatni is. Ha nincs, akkor csaka saját érdekeit és örömét helyezi előre, még ha hosszú kapcsolatról vanis szó.

Érdekes az a szitu, mikor mondod a másiknak hogy így szeretlek, gy szeretlek, de tanítgatni nem tanítanálak... elég érdekes.

2013. jan. 17. 10:14
 25/35 szicu válasza:
Nézd!Ha emiatt leléptek,akkor csak szexet akartak,higgy nekem.Már volt ilyennel dolgom.Még én is szűz vagyok és 19 éves.Nem mondom,hogy nem akarom már elveszteni,de az igazira várok,akit nem zavar,hogy még tapasztalatlan vagyok és megért.Én vele szeretném megélni szerelemben az 1. alkalmat,csak még nem találkoztam ilyen fiúval.De most rólad van szó,tehát azt javaslom,ne görcsölj a dologra,nincs veled semmi baj! ;)
2013. jan. 17. 10:51
 26/35 Dionsyia ***** válasza:
Elnézést afenti hsz hibákért,a Space billentyűm nem az igazi..
2013. jan. 17. 11:01
 27/35 anonim ***** válasza:
74%
Nemrég töltöttem a 20at, és még szűz vagyok. Más kérdés, hogy én nem azért, mert bárki elutasított volna, hanem sajnos én löktem el minden srácot magamtól. 16 évesen volt egy elég gyötrelmes csalódásom, olyanokon mentem keresztül, amin nem sokan, és én ezt még nem tudtam feldolgozni..de nem ez a lényeg, hanem hogy ne kövess el olyan hibát, hogy hagyod magad kihasználni és megbántani, mert oda jutsz ahova én. Engem annyira megviselt, hogy jóformán pszichés beteg lettem, és valószínűleg több éves pszichoterápia áll előttem, hogy feldolgozzam a történteket. Én örülök, hogy egyik pasinak sem adtad magad oda. Várj a megfelelő partnerre, én azt mondom. Akkor fog jönni a nagy ő, amikor készen állsz rá. :) Nem előbb, nem később. Csak ki kell várni! Türelem, kislány! ;)
2013. jan. 18. 22:04
 28/35 anonim válasza:
a kérdezőnek: hát, "drágám", nem minden a pénz, meg a kinézet.... 23f
2013. jan. 26. 21:17
 29/35 anonim ***** válasza:
Nekem pont a szűz lányok jönnek be...
2013. jan. 31. 13:27
 30/35 anonim ***** válasza:
6%

Nem csak dugni akartak, de nem akartak hónapokig könyörögni neked, aztán bénázni veled, hogy visítozol meg nem akarsz szopni, végül azon rettegni, hogy pofátlanul félreb-sszál, mert még nem élted ki magad.

Én is elhúztam volna.

2013. márc. 7. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!