Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek hogy előrébb...

Boombaby kérdése:

Mit tegyek hogy előrébb jusson a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok kb 6 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és valahogy sehogy se sikerül tovább jutni a csókolózós jeleneteken.Rendszeressé vált a vetkőztetés de valahogy nem sikerül sehogy se beférkőzni a bugyijába mit tegyek ??? talán beszélni kéne vele erről vagy elkéne érni valahogy hogy izgassam a punciját és talán utána ha már neki is tetszene akkor belemenne a sexbe de am nem akarok elsietni semmit csak már épp ideje h valami új is legyen h ne váljon unalmassá :/
2013. jan. 14. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:

"de am nem akarok elsietni semmit csak már épp ideje h valami új is legyen h ne váljon unalmassá"

Ennyi? Ha nem engedi, hogy megdugd akkor már unalmas? Hosszú tartós kapcsolatnak ígérkezik...

2013. jan. 14. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
hát én már kettő hónap után megbasz.tam 14 évesen, a barátnőmet...
2013. jan. 14. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
figyelj én kb az első magömlésem után meghúztam a csajt részegen húsvétkor...és azóta elég aktív a szexuális életem azt hittem h ezzel is ugyan így leesz h egy két randi és egyenes út a bugyihoz..de nem és talán ezért is külöönleges ..de valahogy én is kívánom a dolgot meg ő is belemgy a vetkőzésbe de nem tudom most hogyan tovább és mit tegyek h közelebb vigyem a sexhez..mármint hogyan tehetem -.-
2013. jan. 14. 18:01
 4/9 A kérdező kommentje:
első kommentelő : hidd el nálam már ez is elég hosszú ez az eddig leghosszabb :)
2013. jan. 14. 18:02
 5/9 anonim válasza:
izgasd, simogasd ÉS AMIKOR NEMFIGYEL. ...........húzd le a bugyiját :DDDD
2013. jan. 14. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsi a válaszért de.. szegény lány. :D
2013. jan. 14. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiúk miatt szoktuk azt tanácsolni a lányoknak : "ha nem érti meg,hogy te még nem vagy kész a szexre,akkor nem is szeret,csak azt akarja". Jééé és igazunk van!Ajánlom a maszturbációt és az érzelmi intelligenciád fejlesztését.
2013. jan. 14. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
ööö köszi nem én maradok a szexnél ...nekm ez nagyon is bejöm..és hidd el nem erőszakolnék rá semmit csak egyszerűen szeretném előrébb vinni a dolgot ...de ha nem nem lesz szakítás belőle...
2013. jan. 17. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
figyi ha a lány is elég "heves" a csókolózás és a vetkőzés közben, és látod rajta, hogy akarja (márpedig akarja, mert különben sztem még idáig sem jutottatok volna el), csak túl nyuszi, akkor egyszer kérdezz rá egyszerűen, mikor már ott tartotok, hogy: "Akarod??" és akkor kiderül hogy igen, vagy nem :)
2013. jan. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!