Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet terhes a barátnőm?...

Lehet terhes a barátnőm? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy annyira nem hatoltam be hogy elveszítse és ondó se jutott elvileg be, de lehet hogy egy kicsi mégis ez okozhat terhességet?

Bocsi, tudom már milliószor volt hasonló kérdés, de pont ilyen helyzetet nem találtam még és ezért kérem segítségeteket.

2013. jan. 11. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolkodj már...
2013. jan. 11. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"Hogyan kerüljük el a teherbeesést és az azt követő kérdést a gyakorin" című könyvet.
2013. jan. 11. 17:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosra, hogy jutott e be ondó.
2013. jan. 11. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha bejutott, akkor lehet baba. Ha nem, akkor nem.
2013. jan. 11. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Előnedv 100%, hogy belekerült, abba lehet ondó.
2013. jan. 11. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
"annyira nem hatoltam be hogy elveszítse" most akkor? ne parázz. több, mint valószínű, hogy nem, hiszen még a farkad se raktad be neki rendesen..
2013. jan. 11. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:

az előváladékban is van ondó -.- ezt még én is tudom

15/f

2013. jan. 11. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
jo de egyebkent ha nem hatoltal be teljesen, lecsokken az eselye a teherbe esesnek, de ezt nem igazan ertem..akkor akartad betenni a farkad mikor epp elelveztel?
2013. jan. 12. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Benn voltam, de csak egy kicsit.Mikor elélveztem akkor már nem volt benn csak közel volt hozzá.Csak előnedv jutott be, de remélem az nem okoz semmit.
2013. jan. 12. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
okozhat..elozo orgazmusbol maradhatnak spermak a hugyvezetekben amik tavoznak az elovaladekkal egyutt.. nagyon kicsi esely van ra, de lehetseges.:) vegyen tesztet az aktus utan 2 hettel, az majd megmondja a biztosat:)
2013. jan. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!