Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes eseményutáni tabletta után? (részletek lent)
Az esemény utáni tabletta nem nyújt 100%-os védelmet, csak ha még beágyazódás előtt veszed be. Elképzelhető sajnos, hogy elkéstél vele. De az is lehet, hogy utána történt a baleset.
Sajnos a szexnek mindig megvan ez a kockázata, úgyhogy most kezdj el gondolkozni, hogy mit csináltok, ha baba lesz belőle.
(egyébként nem tudom, mennyire igaz, de nemrég mesélte a húgom, hogy gyakori, hogy az első terhesség viszonylag hamar spontán vetéléssel végződik. nyilván ez nem garancia semmire, csak azért írom, hogy még ha terhes is vagy, akkor sem 100%, hogy megszületik a baba.)
Köszi.
Már péntek óta gondolkodom, de hát ugye ez nem egy egyszereplős "játék". :\
A balesetet megelőzően is így "védekeztetek"?
Meglehet, hogy nem a baleset alkalmával, hanem jóval előtte fogant. Meglévő terhességet pedig már nem szakít meg a tabletta.
A hamis pozitív teszt elég ritka. 4 meg főleg.
4 pozitív teszt ..akkor terhes vagy.. ez nem kérdéses
Milyen fajta tesztet használtál? csak mert gyakorin láttam hogy a clearbluet sokan nem tudják leolvasni rendesen..
esetleg linkelhetnél egy képet és megmondom tényleg pozitív e a teszted. A megszakítás NEM védekezés 100 nőből 1 év alatt 35-40 lesz terhes...az elég rossz arány szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!