Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 20+ szűz fiúknak már csak...

A 20+ szűz fiúknak már csak prostikkal van esélyük nemi életet élni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 21 évesen lett csajom. Szóval akármi megeshet, és az ellenkezője is.
2013. jan. 9. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Párom 23 évesen vesztette el a szüzességét velem. Azóta is együtt vagyunk. Szóval nem kell egyszerre prostihoz futni, hanem normális barátnőd kell keresni, akivel kölcsönösen kívánják egymást.
2013. jan. 9. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor lúzerek, ha magukat is ANNAK hiszik. Ellenben ha nem így fogják fel a helyzetet, hanem lazán kezelik, akkor összejöhet nekik is bármikor a párkapcsolat, csakúgy mint bárki másnak. Persze könnyebb prostihoz futni és elmondani a nőket mindenfélének..
2013. jan. 9. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Mindjárt 25 éves fejjel én se látok igazán más kiutat.

El lehet titkolni a szüzességet, de ígyis-úgyis lebukunk, aztán a lányok/nők a jó szokásukhoz híven félre fognak lépni az ügyetlenségünk miatt, ugyanis ők nem felnőtt diákot, hanem felnőtt szexmestert akarnak magukévá tudni.

2013. jan. 9. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, nálam pédául előny is, persze csak ha tetszik a fiú.
2013. jan. 9. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tavaly vesztettem el, és 24 vagyok... na, és azóta 1,5 hónap alatt két nőm is volt, és elég sok szeretkezés is.
2013. jan. 9. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem! Én 31 évesen veszítettem el. És nem prostival.
2013. jan. 16. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok. De nem fogok prostihoz menni, mert az a gyengeség jele lenne számomra. Most komolyan nem sokkal jobb érzés, ha visszanézel később magadra: az első alkalomért megharcoltál, küzdöttél, és azért történt meg, mert szeretted, nem azért, mert fizettél x rugót, azért hogy egy prosti kielégítsen, és hogy dugjatok.

Én inkább addig randizom, amíg nem lesz valami az adott dologból. Igen én is fantáziálok a szexről sokszor, de ha mindig jobban belegondolok a szex csak a vágyak kiélése, semmi több - egy kapcsolatban, mert legalábbis én - arra vágyom igazán... 23/F

2013. jan. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!