Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz srácok. Milyen viselkedés...

Szűz srácok. Milyen viselkedést vártok?

Figyelt kérdés

A barátnőtöktől ha az első szexre kerül a sor. Rendelje magát alá nektek és hagyja hogy ti irányítsatok, vagy jobb lenne ha titeket teperne le?

Ne azt írjátok lécci hogy mindkettő.

19/L

2013. jan. 8. 02:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejött volna ha a barátnőm tepert volna le :)
2013. jan. 8. 02:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel mindketten szűzek vagyunk bnőmmel, valszeg az én feladatom lesz a leteperés, de ha ő nem lenne az, jó lenne, ha leteperne.
2013. jan. 8. 02:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Örültem volna nagyon, ha a nő megerőszakol engem az ágyban, de sajnos nem így történt.
2013. jan. 8. 02:19
 4/10 anonim válasza:
Hát ha mind a ketten azok vagytok akkor kölcsönösen csakmeg simogatjátok egymást .... :D aztán hadszoljon egy pár másodpercig :D
2013. jan. 8. 02:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Én arról álmodozom, hogy majd együtt csináljuk. Én kezdeményezek, ő pedig segít. De lehet, hogy másképpen lesz. CSAK MÁR LENNE!!!!!!!!

17/F

2013. jan. 8. 03:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha mindketten azok vagyunk akkor az én feladatom az irányítás. Legalábbis az elején. Persze úgy, hogy figyelem folyamatosan az érzéseit. Mivel neki fájhat, nekem nem.

Ha csak én lennék az, akkor persze hogy tanítgasson egy picit :)

2013. jan. 8. 03:25
 7/10 anonim válasza:
hát a leteperés az tutkó :D
2013. jan. 8. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
leteper de utána hagyja hogy én csináljam a dolgom, még úgyis hogy szűz vagyok xD De kamuznék neki hogy nem
2013. jan. 8. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan már nem vagyok szűz, de válaszolok. Az első aktusnál azt akartam, hogy én irányíthassak (és ez így is alakult, mivel a partnerem is szűz volt :D), de szerintem ez a ritkább. Az ismerőseimből kiindulva a többség inkább a leteperős módszert választaná. :) 20/F
2013. jan. 8. 15:20
 10/10 Beavatlak válasza:
Szeretném szűz sráccal kipróbálni,de félnek egy 37 éves, csinos nőtől :(. Nem várnék tőle semmilyen viselkedést, beavatnám...
2013. márc. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!