Ma masztiztam és megpróbáltam feldugni az ujjamat is, egy simán bement gondoltam kettő is be fog, így is lett de egy picit feszített. Ettől lett kicsit véres a bugyim?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 20:21
2/6 anonim válasza:
Kitalálom 14 év alatt jársz...
PAJSZERREL FESZÍTSD TE SZERENCSÉTLEN
egyébként igen gratulálok nem vagy szűz
3/6 anonim válasza:
hat..... eleg lennt van a szuz hartyad es igen attol verzel! Szoval mar nem vagy szuz!
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem 14 alatt vagyok.
Gondoltam, hogy ez lesz, amúgy lehet jobb volt, mert így könnyebb lesz az első szex.
Mindenesetre köszönöm azoknak akik valamilyen szinten normálisan válaszoltak.
2013. jan. 8. 20:33
5/6 anonim válasza:
6-os, miért kéne magyarázkodni? Sok lánynak nem ép a szűzhártyája mire szexre kerül a sor.
6/6 anonim válasza:
Valaki meg alapbol ugy szuletik hogy nincs neki, vagy olyan tag, hogy a budos eletbe nem szakitja at meg a holapat sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!