Nagyon sokáig párnával masztiztam. Mostmár többre nem leszek képes többet?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy amióta masztizok,kb.13-éves korom óta,csak párnával masziztam,a probléma pedig az lenne hogy a barátom nem tud eljuttatni a csúcsra.1-éve vagyunk egyutt,azóta 3.hete sikerült először (kutya pózban voltunk és még izgatta újjaival a csiklómat)de szerintem ez is azért volt mert kezdtem leállni a párnával,de sajnos nem megy,mindig oda jutok viszza,mert nagyon megszoktam,az ujjamal még sohasem tudtam kielégiteni magam :( Kétségbe vagyok esve.Volt már valaki ilyen problémában?Nem tudom,hogy vegyem rá magam,hogy az ujjamal csináljam...2012. okt. 25. 19:13
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért.
2012. okt. 25. 19:14
2/8 TOMAtm válasza:
Életemben nem hallottam ilyen hülyeséget.van hüvelyi orgazmus meg van csiklóorgazmus.mi köze ennek a párnához?am meg próbáld meg úgy h a pasin lovagolsz és ő közben körkörös mozdulatokkal simogatja a csiklód.100%os hatás(vágd le a körmét előtte a nagyujjáról).
4/8 anonim válasza:
Pedig nagyon sokan csinálják így hiába nem hallottál róla :)
Lényege csak annyi, h párnával éri el a csikló orgazmust...
Hüvelyi orgazmusra meg nem képes mindenki.
Hagyd azt a hülye párnát és próbáld csak az ujjaddal ameddig nem megy, aztán majd beletanulsz... :)
5/8 anonim válasza:
Próbáltál már vibrátort? Én egy éve vettem meg az első vibrátorom (24 évesen) és azt kell hogy mondjam, bolond voltam, hogy eddig nem próbáltam. Pedig a legegyszerűbb 1000 forintos vibrit vettem meg. Szuper! Jobb mint a párna, a zuhanyrózsa vagy az uborka. :D Szerintem mindenképp próbáld ki, és h működik, akkor bevonhatjátok szexjátékként a szexbe.
7/8 anonim válasza:
Ezentúl más szemmel nézek a lányok párnáira.
8/8 anonim válasza:
Én is csináltam már párnával, mondjuk én inkább takaróval szoktam (nem azzal amivel alszok).
Kézzel nem tudok elmenni. :(
Úgy szoktam néha, hogy csinálom a párnával/takaróval és mikor érzem, hogy mindjárt elmegyek akkor gyorsan oda teszem a kezem és úgy folytatom. De nem mindig meg, mert nem ehhez vagyok szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!