Szűz vagyok, és tegnap masztiztam, és miért?
Figyelt kérdés
Egy vastagabb dologgal "ujjaztam" magam,és nagyon feltoltam:$ és már a hideg kirázott,természetes?:D2011. márc. 16. 21:31
2/14 A kérdező kommentje:
jó,és mér?:D
2011. márc. 16. 21:33
3/14 anonim válasza:
Nekem is hidegrázásom lenne, ha magamat kéne ujjaznom..:D
4/14 anonim válasza:
A "miért" konkrétan mire vonatkozik? :D
5/14 A kérdező kommentje:
jó értelemben értettem a hidegrázást
azt a kort,ami az én határom,azt nem értem el,és szerintem jobb,minthogy szarrá b@aszassam magam,mint ebbe a világba a kis tinik..
hát hogy miért rázott a hideg:D
2011. márc. 16. 22:04
6/14 anonim válasza:
Engem ahogy olvastam rázott ki a hideg... most ez természetes? :D Szerintem az. Megismered a tested, közben jól is érzed magad, nincs ebben semmi rossz. Más kérdés, hogy szinte merénylet ezt egyedül, mert biztos lenne aki kényeztetne:P
16/f
8/14 A kérdező kommentje:
hát akkor gondolom jobban,mint máskor:D
2011. márc. 16. 22:09
10/14 anonim válasza:
Nekem a barátnőmet rázta a hideg amikor egy nagyobb dologgal "ujjaztam" magam. 27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!