Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kívánom a szexet még szűzvagyo...

Kívánom a szexet még szűzvagyok mégsem tudtam megnyílni a másiknak 2 és fél hónap után sem. Hogyan küzdjem le önmagamat?

Figyelt kérdés
akarom és jól akarom csinálni, félek hogy mi játszódhat le a fejében, mennyire tart szánalmasnak, tapasztalatlannak..stb. tudom hogy elkellene ezt felejtenem és mint normális dolognak felfogni de hogyküzdjem le a félelmemet?

2013. jan. 7. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Szúúszá

-Mike Bistos úr , kérjük a pápit

-Pápi,vagyis apuci ?

-Igen...mhmmmhmmm Ahhhh!

2013. jan. 7. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hogy még szűz vagy ezért marha nagy rá az esély hogy tapasztalatlan vagy és bénázni fogsz.

Ezért hagyd hogy ő csináljon minden és akkor majd minden jön szépen magától majd neked is!

2013. jan. 7. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, elsőre nem leszel valami nagy szám, de gyakorolni kell és ezt bizony kellemes gyakorolni, szóval hajrá
2013. jan. 7. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

akkor valószínűleg nem szereted.. én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 2 hónap után feküdtem le vele. ő az első és bennem is ez volt folyamatosan, amikor belemelegedtünk a dolgokba, hogy nem akarom, még most se, most se, most se és kezdtem izgulni, hogy örökké félni fogok?!

aztán egy reggel elkezdtük a dolgot és egyáltalán nem izgultam éreztem, hogy ez az a nap és kész, megtörtént (:

szerintem ne erőltesd! érezni fogod, hogy ő a te embered vagy sem! az meg, hogy tapasztalatlan vagy nem számít! ez ilyenkor még nem arról szól.. hanem a bizalomról, szeretetről, ráértek később az igazi dolgokra!

mi azóta is folyton csináljuk és csak mostanra kezdem azt érezni, hogy nem feszengek attól, hogy esetleg a következő pillanatban fájni fog stb. (pl. pózváltás)

de pl. nekem már az első alkalommal (amikor elveszítettem) volt orgazmusom! sőt azóta minden alkalommal, annyira figyel rám a barátom.

sok sikert és mondom ezt érezni fogod, egyszer csak nem fogsz agyalni, lehet neked több idő kell, fél év is akár!

19/L

2013. jan. 7. 22:48
 5/8 Dionsyia ***** válasza:

Ne küzdd le önmagad,mert később azt fogod érezni, hogy ha mégis megteszed, hogy erőszakot követtél el saját magad ellen. Majd ha minen magától jön, és nem kell magad rábeszélni, akkor!

És miért is gondolod hogy szánalmasnak tart ezért a barátod? Annak tarthat? Akkor hagyd ott a fenébe.

2013. jan. 8. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
én is így éreztem,aztán úgy volt,hogy én nem csináltam nagyjából semmit,ő "irányította" az eseményeket,aztán utána mikor megbeszéltük hogy milyen volt,stb.ő mondta hogy na majd még fejlődünk,ha én is akarom,én meg persze hogy akartam :) de egyáltalán semmi rosszat nem gondolt rólam,ha meg a fiú is tapasztalatlan akkor pláne nincs miért paráznod :)
2013. jan. 8. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindegyikőtöknek!!:)

Azthiszem itt a bizalomtéma tényleg elég lényeges, és lehet effelől is van bennem egy kis tartás, nem (csak)ezért akarom húzni az időt de arra is szükségem van hogy meggyőződjek, hogy mennyire türelmetlen és mennyire gyenge a szükségleteit nézve az idő múlásával..

2013. jan. 8. 18:50
 8/8 De La Cruse válasza:

Nem magadat kell legyőznöd hanem a vágyaidat amik feletted próbálnak uralkodni.

Sportolj, tanulj vesd bele magad olyan dolgokba amik elfordítják a figyelmedet önmagadról.

Ha csak lehet, vegyél el egy lányt aki ég a szerelemtől érted és tegyél meg mindent, hogy a nászéjszakátok a világ közepe legyen neki is és neked is.

2018. márc. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!