Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy 23 évesen a...

Miért van az hogy 23 évesen a fiatalabb (16-18) lányokkal szeretnék kapcsolatot kezdeni nem a korombeliekkel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem pedofil vagyok nem érdekelnek az ilyen dolgok meg nem főként a szexre gonolok nyilán az is szóba jöhet de türelemes vagyok nem kérném soha tőle csak ha ő akarja. Egyszerűen arra van szügségem, hogy egy fiatal lány legyen mellettem akinek mindent meglehet adni amire csak vágyik, nem vagyok csúnya hülye gyerek, dolgozok ráadásul jó cégnél összeszedett életem van rendben vannak a dolgok de ez mégsem világos.. Van e itt olyan 15-16-17-18 éves lány akinek korombeli párja volt és tud némi tanácsot adni, hogy náluk ez hogy működött ?? Köszönöm előre is.

2013. jan. 4. 13:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

18 vagyok, párom lassan 23. ez eléggé a kategóriád széle. Nos, ő sem gyerekes, sőt, a legérettebb az ismeretségi körömből. Mondjuk én sem vagyok már a tipikus kisgyerek. Nagyon szeret, én is őt, és sokkal jobb nekem vele, mint előtte fiatalabbakkal. Az van, hogy a 17-19 éves pasirétegnek még a farkán jár az esze, és a 1-18 évesek a célközönség. No, bennük semmiképp nem lehet bízni. Én 18 évesen azért (azon kívül, hogy mióta ismerem, szeretem ezt a fiút) kezdek 5 évvel idősebb pasival, mert Róla tudom, hogy ha szexet akarna, keresne egy 20 éves hülye libát, akinek nem számít. Olyan sok buliban van. Nekünk teljesen jól működik.

18L

2013. jan. 4. 17:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez általánosítás,hogy egy 16 évessel értelmesebben lehet beszélgetni,mint egy 20on évessel.nem azt mondom vannak érett,értelmes 10en évesek akik korukhoz képest nagyon tájékozottak intelligensek.23 vagyok,sose járattam a számat feleslegesen ha valamit nem tudtam,vagy nem voltam biztos utána néztem megkérdeztem egy nálam okosabb,tapasztaltabb embertől,8 éves koromban főztem először,tájékozott voltam koromhoz képest érett,de sosem hittem magamról,hogy a 20 éveseknél okosabb vagyok,meg érettebb és az sme jutott eszembe hogy 15-16 évesen 20 évessel járjak,sőt megdöbbentem hogy hogy tud egy felnőtt férfi nőként tekinteni egy 15-16 éves gyerekre.Mondjuk ezen manapság is csodálkozom,hogy biztos minden rendben van egy 20-24 évessel hogy 14-16 évesekre hajt.Személyiségileg sincsenek kifejlődve élettapasztalatuk 99,9%nak 0,értelmileg érzelmileg éretlenek,más a problémájuk az életfelfogásuk,igazából még gyerekek,általános iskolások vagy elsős-másodikos gimisek, a legnagyobb bajuk,hogy mi a divat,mit kell tanulni általában.Egy 18-19 éves már azért más,hiszen tini korban 1 év is rengeteget számít,mint érettség,mint gondolkodásmód,mint okosodás,élettapasztalat szempontjából.Persze elismerem vannak életképtelen 20on évesek nekem volt egy csoporttársam aki még zacskós rizst sem tudott főzni,a tükörtojást fél liter olajban sütötte,magolni tudott,de szegény igen sötét volt.Vagy a mostoha tesóm aki a kortársahoz képest érett és normális a gondolkodásmódja még barátja sem volt,viszont nem egy nagy ész,ha valamiről meg van győződve kardoskodik mellette még akkor is ha baromság,folyton jár a szája azt hiszi mindent tud,és még akkor is ha a lassan 50 éves apám aki azért mindenben lekörözi,bölcsességben intelligenciában,tapasztalatban tényleg mindenben elmondja neki hogy miben tévedett még a húgom akad ki,hogy már pedig Ő jobban tudja.

Szóval nem kor függő ki hülye ki nem.De az biztos,hogy érdekes dolog mikor egy 23éves 15-16 éves lányra úgy gondol mint egy kifejlett felnőtt nőre.

2013. jan. 4. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!