Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy 23 évesen a...

Miért van az hogy 23 évesen a fiatalabb (16-18) lányokkal szeretnék kapcsolatot kezdeni nem a korombeliekkel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem pedofil vagyok nem érdekelnek az ilyen dolgok meg nem főként a szexre gonolok nyilán az is szóba jöhet de türelemes vagyok nem kérném soha tőle csak ha ő akarja. Egyszerűen arra van szügségem, hogy egy fiatal lány legyen mellettem akinek mindent meglehet adni amire csak vágyik, nem vagyok csúnya hülye gyerek, dolgozok ráadásul jó cégnél összeszedett életem van rendben vannak a dolgok de ez mégsem világos.. Van e itt olyan 15-16-17-18 éves lány akinek korombeli párja volt és tud némi tanácsot adni, hogy náluk ez hogy működött ?? Köszönöm előre is.

2013. jan. 4. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Ez színte majdnem minden kapcsolatba így van. Ez normális
2013. jan. 4. 13:18
 2/22 anonim válasza:
23 évesen nem vagy te még olyan öreg hogy gond legyen hogy fiatalabb lányokat keresel. :)
2013. jan. 4. 13:20
 3/22 A kérdező kommentje:
De nem ez a lényeg, volt már 29 éves nőm is meg velem egykorú is de a fiatal lányokhoz nem csak szexuálisan vonzódom, hanem rendesen szerelmes vagyok beléjük :D illetve lennék, ha lenne valami értelmes fiatal lány...
2013. jan. 4. 13:20
 4/22 anonim ***** válasza:

én mondjuk pont korodbeli vagyok, de ez a kategória még nem súrolja a pedofíliát.

Szerintem azért akarsz fiatalabb lányt, mert ott te lehetnél a domináns, míg egy korodbeli már építi a saját karrierjét, vagy tanul, de lehet neked az hiányzik, hogy gondoskodj valakiről. Szóval szeretnél domináns lenni a kapcsolatban. Ez csak az én elméletem.

2013. jan. 4. 13:22
 5/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre én is, nem hiszem hogy erről lenne szó elég nem érdekel a dominancia, nem akarok senki "főnöke" lenni, talán inkább bennük még látom azt a fiatal tüzet, a tenni akarást, nem mindenhol azt nézik, hogy hol fogom átbas*ni hanem feltétel nélkül tudnak szeretni és bízni a másikba, ez az idősebb nőkből kiveszett (javarészt) nekem ez pedig rendkívül fontos a kapcsolatban.
2013. jan. 4. 13:25
 6/22 anonim ***** válasza:

akkor meg is válaszoltad a kérdésed.

23/L

2013. jan. 4. 13:33
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem egészen, inkább a párok tapasztalatára lennék kiváncsi vagy aki járt már ilyen cipőbe!
2013. jan. 4. 13:34
 8/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a könnyen felszedhetőségük miatt tetszenek.Kb 1 óra alatt fel lehet szedni egy 16 éves csajt.Én is 23 vagyok,tudom hogy könnyű.De ők nem érettek,és semmire se jók a szexen kívül.
2013. jan. 4. 13:38
 9/22 A kérdező kommentje:
ez butaság, szerintem egy fiatal még "tiszta" lány sokkal értelmesebb 1-2 dolgoba mint a 23tól felfelé, még tudja magáról, hogy kicsi és nem járatja fölösen a száját a nagyobbakkal meg az a baj hogy nagyon nagyra vannak magukkal azt hiszik övék a világ... amúgy meg fiatal lányok nem arról híresek hogy 1 óra alatt felszeded őket meg csak szexre jók, tiszta zárkózottak meg bizalmatalanok én a normáliskaról beszélek nem az idióta justin bieber fanokról :D
2013. jan. 4. 13:40
 10/22 A kérdező kommentje:
meg ha komolyan a sex miatt kellene akkor meg nem a 16 évessel kezdenék aki még azt se tudja mi fán terem a dió... :D
2013. jan. 4. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!