Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy 23 évesen a...

Miért van az hogy 23 évesen a fiatalabb (16-18) lányokkal szeretnék kapcsolatot kezdeni nem a korombeliekkel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem pedofil vagyok nem érdekelnek az ilyen dolgok meg nem főként a szexre gonolok nyilán az is szóba jöhet de türelemes vagyok nem kérném soha tőle csak ha ő akarja. Egyszerűen arra van szügségem, hogy egy fiatal lány legyen mellettem akinek mindent meglehet adni amire csak vágyik, nem vagyok csúnya hülye gyerek, dolgozok ráadásul jó cégnél összeszedett életem van rendben vannak a dolgok de ez mégsem világos.. Van e itt olyan 15-16-17-18 éves lány akinek korombeli párja volt és tud némi tanácsot adni, hogy náluk ez hogy működött ?? Köszönöm előre is.

2013. jan. 4. 13:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De pont azért keresel kislányokat mert nekik nincs viszonyítású alapjuk ki a "jó partner" így kisebb farokkal is nyerő lehetnél, ha már az idősebbeknél csődöt mondtál.
2013. jan. 4. 14:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs a farokkal meg senki nem mondott csődöt, de még mindíg jobban jártam így mint te kis szűz cseppfaszú hülyegyerek...
2013. jan. 4. 14:09
 13/22 Válaszoló25 ***** válasza:
40%

Ez jó kérdés. Most MEGFOGTOK KÖVEZNI.

26 vagyok (már), de én is néha jól érzem magam egy 16 éves társaságban. Nem vagyok pedofil, de némelyükkel jobban el lehet beszélgetni. Igaz náluk is vannak kivételek akik azért akarnak idős pasit mert tuti van autó és lóve. (nekem egyik sincs), de tényleg tisztábbak, s az idősebbnek meg több az elvárása. Ők néha beérik egy kávé+sütivel egy cukrászdában vagy egy séta fagyival vagy egy virággal. Szomorú tapasztalat, hogy a velem egykorú lányoknál igen is kell kocsi, pénz, ékszer. Sokszor kaptam vissza hogy ronda vagyok, de legalább pénzem lenne. A 14-15-16 évesekkel igaz csak beszélgetek, de még soha sem gondoltam ra, hogy összejöjjek valamelyikkel is. Nem vagyok gyerekes sem de köztük is van tényleg művelt, s nem a dekoltázsát facebookon villanto likeért remegő csitri. Meg talán nem is érzem magam öregnek, nem beszélve sok 20-on x néhány éves lánynak van 30-on túli pasija. Azt érzem a legrosszabb korban vagyok.

Na kérem LE LEHET PONTOZNI nyugodtan!

2013. jan. 4. 14:15
 14/22 anonim ***** válasza:
13as,ezért lehet,mert te is gyerek vagy még fejben.Semmi értelmesről nem lehet beszélgetni egy 16 éves kiscsajjal.Nem pontozgatlak le,de elég szánalmas vagy, a kérdezővel együtt,hogy nem tudtok össze szedni normális ,korban is magatokhoz való nőt.Vagy az már nehezebb?Nem adja magát olyan könnyen?Vagy nem vagytok elég értelmesek,hogy az idősebbekkel is intelligensen el tudjatok beszélgetni?
2013. jan. 4. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Az hogy felkaptad a vizet csak engem igazol! Cseppfaszú sem lehetek mert nő vagyok te megy egy szerencsétlen!
2013. jan. 4. 14:31
 16/22 Válaszoló25 ***** válasza:
13-as vagyok. Nem kaptam fel a vizet, de mert van a környezetemben majd minden 22-25 éves 30-35 éves pasival? Írtam tisztán olvashatóan, hogy sokszor azt szűröm le, mert nem vagyok tehetős. (akik korombeli volt, hogy azért utasított vissza 2 éve, mert megkérdezte hogy van az hogy egy 23évesnek nincs autója). Mert te miről beszélgetsz a pároddal amiről nem lehet egy 16-18 évessel?
2013. jan. 4. 14:39
 17/22 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy hülye vagy, és a hülyékkel nem lehet vitatkozni mert hülyék... meg nem is értem mi keresnivalód van itt ?!

Mellesleg nem érdekel a véleményed, itt komoly kérdést tettem fel amire jönnek tőled a hülyébbnél hülyébb válaszok... 13mas én megértem miről beszélsz. Igazad van teljesen énis ezért érzek így.

Vezető pozicióba vagyok egy állami cégnél négy ember napi munkáját irányítom ne mond már meg nekem, hogy ki a gyerekes meg ki nem értett az ilyen kérdésekhez.

Te még tescóba nyomod ? Vagy már beszoptad magad valami gzdag pali mellé ?? Mivel az ilyen nők mint te erre képesek és ezért inkább egy 16 éves lánnyal beszélgetek és ismerekedek mert téged a f*sz mérete meg a pénz motivál egyedül.... ezzel elmondtam mindent szerintem.

2013. jan. 4. 14:42
 18/22 Válaszoló25 ***** válasza:

Kedves kérdező 13-as vagyok.

Irtam ki egy kérdést, hogy miről lehet beszélni egy 16-18 éves lánnyal amiről nem lehet egy 22 évessel. Ha gondolod olvass bele, mert kíváncsi vagyok, hogy hogy egy 22 mennyivel műveltebb egy 18-asnál, nyilván nem deriválásról meg algoritmus a téma, s mit gondol az új Matolcsy gazdasági törvényről. De mégis akkor a 16 évesek ezekszerint hülyék?

...bevallom én csak egy hülye pék-cukrász és élelmiszeripari technológus végzettségű ember vagyok...

2013. jan. 4. 14:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem a végzettségen múlik,hogy valaki okos-e vagy sem.ÉS az se,hogy az élethez okos-e.És igen,általában ,sőt gyakorlatilag minden 16 éves hülyébb,mint egy 23-4 éves.Én még kivétellel nem találkoztam.
2013. jan. 4. 15:00
 20/22 Válaszoló25 ***** válasza:

nem az, hogy az élethez hülye, hanem...?

Lehet egy 16 éves talpraesettebb. Ismerek sok olyat aki tud főzni, de 25 évest is aki csak fakanalat csak az anyja kezébe látott. ...és hülyébbek, mit kérdezzek tőle? Mondja el Radnóti nyolcadik eclogáját? Ti miről beszélgettek, ha állítólag ők hülyék? Minden 16 éves védelmében.

2013. jan. 4. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!