Miért van az hogy 23 évesen a fiatalabb (16-18) lányokkal szeretnék kapcsolatot kezdeni nem a korombeliekkel? Többi lent.
Ez jó kérdés. Most MEGFOGTOK KÖVEZNI.
26 vagyok (már), de én is néha jól érzem magam egy 16 éves társaságban. Nem vagyok pedofil, de némelyükkel jobban el lehet beszélgetni. Igaz náluk is vannak kivételek akik azért akarnak idős pasit mert tuti van autó és lóve. (nekem egyik sincs), de tényleg tisztábbak, s az idősebbnek meg több az elvárása. Ők néha beérik egy kávé+sütivel egy cukrászdában vagy egy séta fagyival vagy egy virággal. Szomorú tapasztalat, hogy a velem egykorú lányoknál igen is kell kocsi, pénz, ékszer. Sokszor kaptam vissza hogy ronda vagyok, de legalább pénzem lenne. A 14-15-16 évesekkel igaz csak beszélgetek, de még soha sem gondoltam ra, hogy összejöjjek valamelyikkel is. Nem vagyok gyerekes sem de köztük is van tényleg művelt, s nem a dekoltázsát facebookon villanto likeért remegő csitri. Meg talán nem is érzem magam öregnek, nem beszélve sok 20-on x néhány éves lánynak van 30-on túli pasija. Azt érzem a legrosszabb korban vagyok.
Na kérem LE LEHET PONTOZNI nyugodtan!
Az a baj hogy hülye vagy, és a hülyékkel nem lehet vitatkozni mert hülyék... meg nem is értem mi keresnivalód van itt ?!
Mellesleg nem érdekel a véleményed, itt komoly kérdést tettem fel amire jönnek tőled a hülyébbnél hülyébb válaszok... 13mas én megértem miről beszélsz. Igazad van teljesen énis ezért érzek így.
Vezető pozicióba vagyok egy állami cégnél négy ember napi munkáját irányítom ne mond már meg nekem, hogy ki a gyerekes meg ki nem értett az ilyen kérdésekhez.
Te még tescóba nyomod ? Vagy már beszoptad magad valami gzdag pali mellé ?? Mivel az ilyen nők mint te erre képesek és ezért inkább egy 16 éves lánnyal beszélgetek és ismerekedek mert téged a f*sz mérete meg a pénz motivál egyedül.... ezzel elmondtam mindent szerintem.
Kedves kérdező 13-as vagyok.
Irtam ki egy kérdést, hogy miről lehet beszélni egy 16-18 éves lánnyal amiről nem lehet egy 22 évessel. Ha gondolod olvass bele, mert kíváncsi vagyok, hogy hogy egy 22 mennyivel műveltebb egy 18-asnál, nyilván nem deriválásról meg algoritmus a téma, s mit gondol az új Matolcsy gazdasági törvényről. De mégis akkor a 16 évesek ezekszerint hülyék?
...bevallom én csak egy hülye pék-cukrász és élelmiszeripari technológus végzettségű ember vagyok...
nem az, hogy az élethez hülye, hanem...?
Lehet egy 16 éves talpraesettebb. Ismerek sok olyat aki tud főzni, de 25 évest is aki csak fakanalat csak az anyja kezébe látott. ...és hülyébbek, mit kérdezzek tőle? Mondja el Radnóti nyolcadik eclogáját? Ti miről beszélgettek, ha állítólag ők hülyék? Minden 16 éves védelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!