Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mit tegyek? Most...

Szerintetek mit tegyek? Most igazat mond vagy csak mondogatja?

Figyelt kérdés
Van egyy 22 éves fiù màr több mint egy éve ismerkedünk én 18 vagyok. (még szűz) Nagyon sokszor utasìtottam màr vissza, hogy nem megyek àt hozzà. Règebben azt monta, hogy nem csak szexet akart volna hanem kapcsolatot is. Szerintetek igaz? Nem tagadom màr èn is lefeküdnék vele. De valahogy nem megy. Most meg azt mondta, hogy egyâltalàn nem akar kapcsolatot csak "élni". A talàlkozon meg azt mondta,hogy eleget élt akàr baba is jöhet ha alakul ki valakivel kapcsolata. Hülye nem vagyok hogy beleugrok. Kinek mi a véleménye?

2013. jan. 2. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy teljes évig nem tart ki egy fiú egy lány mellett, csak ha nagyon jó indoka van rá... pl. tényleg tetszik neki. Mondjuk a babás megjegyzés kicsit tényleg fura egy 22 éves fiú szájából, de én is ismerek érett férfiakat, akik ezt komolyan gondolják. Nézd... ha átmész hozzá, nyilván egy enyhe igen-t érez majd ki belőle arra vonatkozólag, hogy lefeküdnél vele... de ez nem jelenti azt, hogy esetleg ott nem mondhatsz neki nemet, ha úgy érzed. Viszont amíg teljesen elutasítod, addig nem fogsz megbizonyosodni arról, hogy mennyire őszinték a szándékai.

Sok sikert, és majd írj, hogy mi történt. :)

2013. jan. 2. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és 22L voltam. :)
2013. jan. 2. 23:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi egy pròbát megér. :-)
2013. jan. 3. 05:37
 4/4 anonim ***** válasza:

kamu.... Saját tapasztaklat:

21 f vagyok komoly kapcsolatban mégse akarok gyereket... Persze emberfogő de kamu szaga van... Az ilyennel min fél év mire le lehet feküdni

2013. jan. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!