30 éves szűz vagyok és nem akarom megmondani az igazat a leendő barátnőimnek még később sem. Ha így csinálom az jó?
Senki nem szereti a szüzeket.
Tényleg.
devil81 te állandóan ilyen f*szságokkal b*szod el az időd hogy hülyeségeket írogatsz erre a színvonalon aluli oldalra!
nem gondolod hogy kéne egy két barátot keresned magadnak és nem csak a gép előtt verni a f*szod?
Szerintem ne valld be, max. ha nagyon faggat. Konkrétan ne hazudj a képébe, mert azon később kiakadhat. De ne is azzal kezd az ismerkedést, hogy az orrára kötöd, hogy szűz vagy.
Igaz, tudok ennél is furább esetet, egy barátnőm 34 éves szüzet talált magának. (Nem volt ronda a srác, és a tapasztalatlansága szexuális gondot nem okozott, belejött) Ő pl. nem ütközött meg ezen annyira, illetve ez nem tántorította el a kapcsolattól, de mást lehet, hogy zavarna, vagy elkezdene az okon agyalni. Ne ezzel mutatkozz be, az biztos.
nem kell elmondanod neki,mert úgy is ki fog derülni az első kúrás után/alatt.
gondolom néz majd egy nagyot a csaj,amikor elkezdesz bénázni ,meg magyarázkodni ezért is azért is.
menj el gyakorlatozni örömlányokhoz.
ezért (is) vannak.
Mi lehet a gond a hangoddal? Egyébként meg ha tapasztalatot szeretnél, akkor tovább telefonálgathatnál!
Szerintem mindenképp el kellene mondanod a leendő barátnődnek.Na nem az elején,hanem valami olyan pillanatban, amikor úgy érzed megbízhatsz benne. Ha érdemesnek talál, akkor nem fogja ez visszatartani semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!