Érdemes lenne e 18-évesen örömlányhoz mennem? 16-18-éves lányok ti mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
182-centi magas vagyok sportos testalkatú,ápolt,igényes,kedves,türelmes,hűséges,magabiztos,önbizalom teljes,határozott,fiú vagyok.A helyzet az hogy nehezen tudok lányt találni mert a társaságomban nincsenek meg kevés embert is ismerek és ráadásul fiú iskolába járok épp ezért nehéz lányt találnom.Lehet hogy agresszív vagyok meg erőszakos és ez riasztja el őket.2013. jan. 1. 15:12
21/25 A kérdező kommentje:
én mindig csak magamnak hittem és nem másoknak
2013. jan. 18. 23:36
22/25 anonim válasza:
Ne az igazit várja, ez az élet, és nem tündérmese, hanem azt, akivel a legszívesebben megtenné, aki szereti őt, nem csak egy qrva
23/25 A kérdező kommentje:
elozo ,az elhagyott...
2013. jan. 19. 14:21
24/25 anonim válasza:
Ha 25+ lennel, akkor meg ertheto lenne... De igy... En abban a pillanatban hagynalak ott, amikor megtudnam.
25/25 A kérdező kommentje:
végül nem mentem el hanem egy lánnyal csináltam de annak már két éve,azóta kb nincsen semmi :/
2014. dec. 21. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!