Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes lenne e 18-évesen...

Érdemes lenne e 18-évesen örömlányhoz mennem? 16-18-éves lányok ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
182-centi magas vagyok sportos testalkatú,ápolt,igényes,kedves,türelmes,hűséges,magabiztos,önbizalom teljes,határozott,fiú vagyok.A helyzet az hogy nehezen tudok lányt találni mert a társaságomban nincsenek meg kevés embert is ismerek és ráadásul fiú iskolába járok épp ezért nehéz lányt találnom.Lehet hogy agresszív vagyok meg erőszakos és ez riasztja el őket.

2013. jan. 1. 15:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
én mindig csak magamnak hittem és nem másoknak
2013. jan. 18. 23:36
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne az igazit várja, ez az élet, és nem tündérmese, hanem azt, akivel a legszívesebben megtenné, aki szereti őt, nem csak egy qrva
2013. jan. 19. 13:31
 23/25 A kérdező kommentje:
elozo ,az elhagyott...
2013. jan. 19. 14:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha 25+ lennel, akkor meg ertheto lenne... De igy... En abban a pillanatban hagynalak ott, amikor megtudnam.
2014. dec. 21. 14:49
 25/25 A kérdező kommentje:
végül nem mentem el hanem egy lánnyal csináltam de annak már két éve,azóta kb nincsen semmi :/
2014. dec. 21. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!