Érdemes lenne e 18-évesen örömlányhoz mennem? 16-18-éves lányok ti mit szóltok ehhez?
"És amelyik lány a pénzéért van a fiújával? Az még sokkal rosszabb ennél."
Kérdés, hogy nézed a témát. Ha van egy lány, aki mondjuk 5 éve együtt van egy pasival pusztán a pénzéért, az nem hasonlítható azokhoz a nőkhöz akik a sarkon állnak, és naponta végigmegy rajtuk 2-3 ki tudja milyen igénytelen pasi. Higéniai okokból tehát az utóbbi eset az elsőnél is rosszabb. Elméletileg azonban mindkét eset ugyanaz, mert végülis arról van szó, hogy a szexuális együttlét a pénzért történik meg. Én egyiket sem fogadom el, és nem mennék sem örömlányhoz, és nem járnék olyan csajjal sem, aki csak a pénzemre hajt. Akkor sem tettem ezt amikor szingli voltam, és most sem teszem, hogy van barátnőm.
Az igen. :D
Egy erőszakosan kedves, türelmes, hűséges, magabiztos agresszív. :)
Nagy gondok lehetnek, ha 18 évesen örömlányhoz kell folyamodni! ...Vagy inkább lustaságnak mondanám! Nem vagy képes elég energiát belefektetni, hogy felszedj egy normális csajt? Te tudod! :)
Én a későbbiekre utalnék; engem borzasztóan zavarna, ha a barátom egy prostival vesztette volna el a szüzességét...
Számomra nem egy vonzó tulajdonság, ha egy férfi a legegyszerűbb utat választja. Úgy mond nem túl férfias.
ne menj, ciki prostival elveszteni a szüzességed!
gondolj bele, ha rádtalál az igaz, örökké tartó szerelmed, akivel maximálisan őszintének kell lenned, mennyivel jobb lesz azt mondani, hogy megvártad a szerelmet, mint az , hogy felszedtél qvát csak mert türelmetlen voltál....
addig maszturbálj vagy mit tudom én, de ne menj örömlányhoz!!
mondjuk ha majd már 25-30 körül leszel esetleg elgondolkozhatsz ismét a kérdésen
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!