Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes lenne e 18-évesen...

Érdemes lenne e 18-évesen örömlányhoz mennem? 16-18-éves lányok ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
182-centi magas vagyok sportos testalkatú,ápolt,igényes,kedves,türelmes,hűséges,magabiztos,önbizalom teljes,határozott,fiú vagyok.A helyzet az hogy nehezen tudok lányt találni mert a társaságomban nincsenek meg kevés embert is ismerek és ráadásul fiú iskolába járok épp ezért nehéz lányt találnom.Lehet hogy agresszív vagyok meg erőszakos és ez riasztja el őket.

2013. jan. 1. 15:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Én sosem tudnék olyan nővel együtt lenni, akiről tudom hogy csak a pénzem miatt van velem, ráadásul bárkivel elmegy...Pénzkidobás az egész. Egyébként hogy lehet az hogy "lehet" hogy agresszív vagy, vagy erőszakos? Most az vagy, vagy csak lehet? Ha igen, akkor semmiképpen sem érdemes annak lenni.
2013. jan. 7. 00:33
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
És amelyik lány a pénzéért van a fiújával? Az még sokkal rosszabb ennél.
2013. jan. 7. 00:56
 13/25 anonim ***** válasza:

"És amelyik lány a pénzéért van a fiújával? Az még sokkal rosszabb ennél."

Kérdés, hogy nézed a témát. Ha van egy lány, aki mondjuk 5 éve együtt van egy pasival pusztán a pénzéért, az nem hasonlítható azokhoz a nőkhöz akik a sarkon állnak, és naponta végigmegy rajtuk 2-3 ki tudja milyen igénytelen pasi. Higéniai okokból tehát az utóbbi eset az elsőnél is rosszabb. Elméletileg azonban mindkét eset ugyanaz, mert végülis arról van szó, hogy a szexuális együttlét a pénzért történik meg. Én egyiket sem fogadom el, és nem mennék sem örömlányhoz, és nem járnék olyan csajjal sem, aki csak a pénzemre hajt. Akkor sem tettem ezt amikor szingli voltam, és most sem teszem, hogy van barátnőm.

2013. jan. 7. 01:37
 14/25 anonim ***** válasza:

Az igen. :D

Egy erőszakosan kedves, türelmes, hűséges, magabiztos agresszív. :)

Nagy gondok lehetnek, ha 18 évesen örömlányhoz kell folyamodni! ...Vagy inkább lustaságnak mondanám! Nem vagy képes elég energiát belefektetni, hogy felszedj egy normális csajt? Te tudod! :)

2013. jan. 18. 00:16
 15/25 anonim válasza:

Én a későbbiekre utalnék; engem borzasztóan zavarna, ha a barátom egy prostival vesztette volna el a szüzességét...

Számomra nem egy vonzó tulajdonság, ha egy férfi a legegyszerűbb utat választja. Úgy mond nem túl férfias.

2013. jan. 18. 00:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Bárkihez odamegyek bármikor ha adott a szitu,nem válogatok aki bejön leszólítom.Lehet hogy kevés a lehetőségem az itt a baj de nem egyből örömlányhoz fogok futni eljárok majd szórakozni meg ide oda mindenkit leszólítok ha úgy érzem ez célravezető
2013. jan. 18. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:

ne menj, ciki prostival elveszteni a szüzességed!

gondolj bele, ha rádtalál az igaz, örökké tartó szerelmed, akivel maximálisan őszintének kell lenned, mennyivel jobb lesz azt mondani, hogy megvártad a szerelmet, mint az , hogy felszedtél qvát csak mert türelmetlen voltál....

addig maszturbálj vagy mit tudom én, de ne menj örömlányhoz!!

mondjuk ha majd már 25-30 körül leszel esetleg elgondolkozhatsz ismét a kérdésen

16/F

2013. jan. 18. 22:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Az a helyzet előző hogy a maszturbálás az nem elégit ki teljesen ha egy lány csinálná akárcsak kézzel mennyei érzés lenne...
2013. jan. 18. 23:05
 19/25 A kérdező kommentje:
és nem fogok olyan sokáig várni mert az én döntésem hogy mikor megyek mikor érzem úgy.Meg amúgy nem érdekell hogy az igazinak mit mondok csak higgye el
2013. jan. 18. 23:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Azért bírom már, hogy jönnek a csajok ezzel a "Ne menj qrvához, várd meg az igazit!" De vajon ők mind azzal a fickóval élik le az életüket, akivel elvesztették a szüzességüket? Mert szerintem manapság a minimum 99 %-uk nem!
2013. jan. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!