Vannak itt még olyanok, akik 20 felett vannak, és még sosem voltak szerelmesek? Ki hogy viszonyul ehhez?
Én sosem voltam pl. Úgy viszonyulok hozzá, hogy egy szép kis falat emeltem magam köré és nem is adom meg a lehetőséget magamnak, hogy beleszeressek valakibe (már ha létezik egyáltalán a szerelem)
21/L
első válaszoló, nem akarlak megsérteni és nehogy magadra vedd, de ez az idézet jutott eszembe:
"-Egy érzéketlen, rideg kurv_a vagy...
-Nem, csak óvatos, az élet óvatossá teszi a naiv lányokat
-Ezért tartasz vissza magadból mindig egy kicsit..?
-Nem. Magamnak tartom meg azt a kicsit, senki sem birtokolhat egészen, senki, csak és kizárólag önmagam."
értem
hát ezt már magam sem tudom :)
pár éve mondtak nekem hasonló szépet és utána néhány nappal vagy héttel találtam ezt valami oldalon, kimásoltam és elmentettem
Én 27 vagyok és sose voltam még szerelmes.
De ki számít szerelmesnek? Akinek beteljesül, oda vissza alapon megy a dolog, és nagyon boldog párkapcsolatban él. Az szerelmes. Azelőtt csak tetszés, vágy van. Az volt már nálam is rengetegszer, de soha senkit nem szólítottam le úgy igazán a nők közül, hogy megszerezzem. Nem akartam bevállalni, rettegek az esetleges elutasítástól. Én csak győzni szeretek, veszteni sosem, így kockázatot sem vállalok szinte semmiért.
Egy hete töltöttem a 21-et és még én sem voltam szerelmes. A problémám nagyon összetett: önbizalomhiány, félek az elutasítástól, így nem kezdeményezek, amitől csak még inkább nő a frusztrációm.
Mindig van olyan, aki tetszik, de többnyire ennyibe ki is merül az érzelmi életem. Volt egy hölgy, akinek épp csak az önbizalomhiányom nem tetszett bennem :/ Máskor meg szimplán csak nem jöttem be az illetőnek. A remény régóta él bennem, már kb. 4 éve, viszont egyelőre nem látom a fényt az alagút végén. Talán jövőre másképp alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!