Egy fiúnak ehhez nagyon sok önuralom kell, igaz? Egy idő után ugye nem unja meg?
16 éves vagok, a barátom is nemrégiben lett 16, és lassan 5 hónapja járunk.
A kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy jártam pszichológusho, és azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom. Ebből következően lassan fogunk haladni, nagyon.
Ő ezt tiszteletben tartotta. Mikor találkoztunk sose csinált semmi olyat szinte, maximum felvetett egy két dolgot, vagy ruhán keresztül tett egy-két dolgot.
Néha már én éreztem hatalmas vágyat, hogy valami történjen. Aztán tegnap találkoztunk. Az elején visszafogott volt, de utána meg bepróbálkozott, simogatott, meg felvetette a "vágyait". SOkmindent megengedtem neki(nem orál és nem szex). Láttam, hogy örült neki.
Megkérdeztem, hogy ideáig elfolytotta? És mondta, hogy igen, és most is próbálta, de fáradt volt és gondolta lesz ami lesz, de ha rászóltam volna nem próbálkozik.
Egy fiúnak akkor ehhez nagyon sok önuralom kell, igaz?És, ugye nem unja meg? Ő képes akármennyit várni, és ténleg nagyon aranyos, csak nem szeretném, hog egyszer megharagudjon rám.
Kedves fiú,
akármennyit viszont senki nem vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!