Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek fiatal vagyok még...

Szerintetek fiatal vagyok még ehhez?

Figyelt kérdés
Fél éve szeretem a barátomat és le akarok vele feküdni... de 16 éves vagyok és még szűz.. A szüleim viszont még együtt aludni sem engednek minket.. az ilyesmikről nem tudnak és nem szeretném őket átvágni, de az ilyesmiről még hallani sem szeretnének.. Mit tegyek?

2012. jún. 9. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Hmm... jó erős, nos, állj ki magadért, hogy te igenis kész vagy már erre a dologra, nem szabhatják meg a fejlődésed ezen területen. De ha teljesen biztos akarsz lenni benne, várd meg míg 18 leszel, aztán beleszólásuk sem lehet a dolgaidba.
2012. jún. 9. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem "aludj az egyik barátnődnél".
2012. jún. 9. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
de beszéld ezt meg vele, mármint a bnőddel, mert én egyszer így buktam le :D drága barátnő átjött megkérdezni, h hol vagyok ;)
2012. jún. 9. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.
2012. jún. 10. 05:11
 5/5 A kérdező kommentje:
De itt pont az lenne a lényeg, hogy már meguntam a sok hazudozást..:| (de az a barátnős megoldás nem hangzik rosszul..:) és amúgy nem csak azért szeretnék lefeküdni vele, mert itt az ideje, hanem tényleg szeretem...
2012. jún. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!