Lányok, ti hogy vagytok ezzel a szüzesség témával? Élveznétek elvenni egy fiúnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Igazából két külön szituációra lennék kíváncsi. Az egyik, ha a fiú fiatalabb, a másik pedig ha idősebb.
Igazából olyat hallottam eddig inkább, hogy egy "idősebb", tapasztaltabb hölgy venné el szívesebben egy fiatalabb fiú/férfi szüzességét. Vajon létezik az fordítva is?
Vagy van akit a kor nem annyira érdekel?
Légyszi írjatok kort, és ha valamennyire be tudjátok határolni, hogy nagyjából hány éves korban gondolkodnátok ilyen téren, akkor az is jó lenne.
Köszi szépen a választ mindenkinek! Boldog új évet!
2013. jan. 1. 05:41
11/12 anonim válasza:
Amúgy Kérdező, nem Te írtál nekem privát mailt?
Valaki írt oda az első válaszomra reakciót.
12/12 A kérdező kommentje:
Én nem írtam :)
2013. jan. 1. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!